Ha ma lennének a választások, kire szavaznál? Orbánra vagy az Ördögre?
MZP mondta, hogy ő az ördöggel is szövetkezne, Orbán megbuktatására. Mintegy allegórikus metafórával élt; ö mint az ördög megszemélyesítése az emberek pedig akik szavaznak. Egy szó mint száz, rengeteg ellenzéki médiában fórumon írják, hogy akár az ördögre is szavaznának, csak ne Orbán maradjon hatalmon.
Játszunk el a gondolattal kicsit; ha valóban így lenne és MZP feltárja pandora szelencéjét és mindennek az ellenkezőjét ránk szabadítja, annak amit ígért : migránsok, ötszörös rezsi + EU energia adó, minimálbér elvétele, 13.nyugdíj ugrik, IMF hitelek, villanyáremelés, gázáremelés,adóemelés....akkor te?
"migránsok"
OV többet engedett be, mint amennyit az eu-s kvóta előírt volna. Aztán mivel a többségük nyugatra akar menni, így fizikailag lehetetlen lenne sokkal több letelepítése.
"ötszörös rezsi + EU energia adó, ... villanyáremelés, gázáremelés,adóemelés...."
Tudod, hogy hatósági árak nem örökre fenntarthatóak? Hacsak nem pótolja ki a költségvetésből (értsd, az adódból), de akkor ennyi erővel befizetheted direktben is.
"minimálbér elvétele"
Senki nem dolgozik minimálbérért, legfeljebb papíron
"13.nyugdíj ugrik"
Meg se adtam volna. Pláne 200ezres nyugdíj felett.
"IMF hitelek"
...helyett kínai hitel
Összességében: Nem szeretem a szociális demagógiát. Legyen az Medgyessy 100 napos programja, vagy a Fidesz mostani költségvetési ámokfutása.
Ha az érdekel, hogy kire szavaznánk, kérdezd azt, objektív módon.
Ha MZP-t akarod fikázni, tedd azt, de ne burkold kérdésbe.
Nekem mindeg ymit cisnálsz, de ez a "jöttem is meg nem is" elég szar megoldás.
Egyszer feltettem egy kérdést, csak tiltásra került, hogy kire szavaznál. Orbánra vagy egy emberre aki anyját, apját megölte a gyerekeit pedig más úton zaklatta évekig. ("Virágnyelven"...)
Az utóbbi nyert. Látlelet az átlag balosokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!