Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Ilyen kevesen még nem szavazt...

Dzsonszi kérdése:

"Ilyen kevesen még nem szavaztak a magyar ellenzékre a 21. században". Ez után a szégyen után, miért pattognak még mindig itt a balosok?

Figyelt kérdés
[link]

2022. ápr. 4. 09:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

Ráadásul már Sas-kabaré sincs, ami picit felvidítaná a sértődött nyugdíjas klubot, meg lenne benne 1-1 Óbános nóta, ami "vicceeeeeeeees nadjoooooooon heheheheh öörröörö" :(

Szegénykéim.

2022. ápr. 4. 09:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem. Felőlem már azt csináltok, amit akartok.
2022. ápr. 4. 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:
17%

#9. "Évek óta egypártrendszer van Magyarországon."

Nem, öreg. Itt csak annyi történt, hogy a kontraszelektált összefogás nem tudott győzni. Ettől még nem lesz egypártrendszer, simán benne volt a levegőben, hogy akár kormányváltás is lehet.

2022. ápr. 4. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

13.

Pontosan mikor volt benne? Az elejétől érezhető volt, hogy egymást gáncsolják a balos vezérek és nem lesz győzelem, vagy csak nagy csodával.

MZP elleni Fletó meg Jakab támadás is egyértelmű volt, ha nyernek is hamar félreállították volna, ő volt tökéletes balek. Ha nyernek, könnyen kipöccinthető, ha veszítenek, ő lesz a bűnbak.

2022. ápr. 4. 10:19
 15/16 anonim ***** válasza:

#14. "Pontosan mikor volt benne?"

Jó, hát utólag már én is okos vagyok, de azért én úgy mentem tegnap szavazni, hogy voltak kétségeim és csak remélni tudtam, hogy nem váltjuk most le a Fideszt "ezekre".

2022. ápr. 4. 10:28
 16/16 anonim ***** válasza:
69%

15.

Én harmadik erőre szavaztam, hogy ne legyen kétpártrendszer, de az valahogy egyértelmű volt, hogy a Fityisz fog nyerni, csak a mennyivel volt egy kérdőjel. Ezért is hagyott hidegen ez az egész és csak az érdekelt, hogy legyen bent harmadik párt, mert a kétpártrendszer az valóban katasztrófa volna az országnak, 4 év alatt bebetonozta volna a két tömb a dolgot.

2022. ápr. 4. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!