Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az, hogy itt...

Hogy lehet az, hogy itt akárhányszor lett indítva egy szavazás, mindig óriási fölénnyel nyert az Ellenzék??

Figyelt kérdés

Sokszor épphogy több szavazatot kapott mint a Mi Hazánk?!

Ehhez képest, talán az eddigi legnagyobb győzelmét aratta a Fidesz..

Mivel magyarázzátok??

2022. ápr. 4. 08:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Úgy, hogy aki itt van, azok legtöbbje kellően tájékozott.
2022. ápr. 4. 08:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A gyakorikerdesek szavazásai nem reprezentatívak az ország teljes lakosságára nézve. Az összefogott ellenzék és a Mi Hazánk is lényegesen erősebbnek tűnik az online térben, mint amilyen a valóságban.

Úgy tűnik, a Fidesznek óriási tartalékai vannak azokban a rétegekben, akik az interneten nem kommentálgatnak politikai cikkek alá, nem fejeznek ki politikai preferenciát (se párt, se egyéb tekintetben), általában véve nem politizálnak online - ugyanakkor a választásokon aktivizálhatók. Persze eddig is tudtuk, hogy ez a réteg létezik, és hogy a Fidesz erős a választáskori aktivizálásukban, de azért szerintem mindenkit megdöbbentett, hogy ennyire nagyon erős (még szerintem a Fidesz-vezetést is). Vagy hát nézőpont kérdése, máshonnan nézve inkább úgy tűnik, hogy ebben az ellenzék nagyon gyenge.

2022. ápr. 4. 08:17
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Mert már belefáradtunk mindenhova leírni, hogy amíg Gyurcsányék ott vannak, és MZ vezeti a listát, addig esélytelen az ellenzék. Így csak magatoknak nyomtátok a zöldeket, mi meg röhögtünk rajtatok.
2022. ápr. 4. 08:18
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Azért mert az a korosztály nem használja az internetet annyit mint a másik. Nekik elég az m1, tv2 és kész.

Ha volt is csalás annyi biztos nem hogy ne nyerjenek anélkül, tehát az ország felének jó ez az élet, a többi meg panaszkodhat vagy mehet innen el. Szerencsére mivel tudtam hogy ez lesz én a 2. opciót választottam. Örülök hogy elmentem arra az interjúra decemberben, így most már tudom nem bántam meg semmit ahogy a másik 3 baratom sem.

2022. ápr. 4. 08:19
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
Ha az itt, vagy a fb-n aktív korosztályokat nézzük, akkor a csokos-babahiteles hívőkön kívül senki nem a disznóra szavazott. Csakhogy van még pár millió nyugger, aki az m1-et kuksolja és ha kell, az utolsó jártányi erejével is elmegy a malacra ikszelni. Köztük olyanok is, akik saját bevallásuk szerint elhányják magukat ha meglátják orbit a tv-ben, de mégis kialakult egy erős függőség, muszáj rá szavazniuk. Meg is van a 2/3.
2022. ápr. 4. 08:19
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
Sokan azért szavaztak a Fideszre vagy a Mi hazánkra hogy még véletlenül se kerüljön hatalomra az MZP. Ez a magyarázat.
2022. ápr. 4. 08:20
 17/21 anonim ***** válasza:
42%
8. Erről van szó! Itt kell keresni a megoldást, remélem az ellenzéknek lesz ennyi esze.
2022. ápr. 4. 08:23
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

Ha a Redditen indítasz ilyen szavazást, akkor is toronymagasan nyert volna az összefogás, mert liberális oldal. Ezt hívják "echo chambernek", ahol a tagok elhitetik egymással, hogy a saját kis világuk véleménye egyenlő az egész világ véleményével. A kijózanító pofon immáron negyedszerre pedig tegnap érkezett: az online világ, a nézettség, a megtekintések száma, a Youtube-hírnév teljesen érdektelen.

Ezen kívül ezekben az "echo chamberekben" megállás nélkül birkázták és alázták a Fidesz szavazókat, pedig nekik létfontosságúak lettek volna az onnan átszavazók. Akiket ennyire lenéznek, az sosem fog átszavazni.

2022. ápr. 4. 08:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a gyakori (Budapesthez hasonlóan) a bal oldali, liberális gondolkodású, érzelmű emberek gyűjtőhelye. Ezért az itt indított bárminemű politikai szavazás teljesen megtévesztő eredményre vezet. Kb. olyan, mintha a közvélemény kutatók kizárólag budapestieket kérdeznének, majd a kapott eredményt országos véleményként könyvelnék el.
2022. ápr. 4. 08:39
 20/21 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, szombaton voltunk anyukámnál, szóba került a választás. Lányom (25, fővárosban él és dolgozik, mi zalaiak vagyunk) mondja, hogy reménykedik, minden kolléga, barát, mindenki megy szavazni, az ellenzékre.

Anyu mondja, hogy nem hiszi, hát ő egészen mást lát (nyugdíjas, neten max fb, megyei lap), hát ott nincs egy rossz hozzászólás sem a fideszről.

Megmutattuk neki, hogy tessék, zaol, itt a hír, hogy MZP katonákat és fegyvert küldene Ukrajnába. Látszik, hogy van 40 hsz, de csak négy olvasható... nosza, írjunk mi is. Linkeltem a közlönyt a fegyverszállításról, nem kellett 5 perc a törléshez. Beraktam újra, letiltottak. Na, ott kezdte felfogni, hogy csak azt látja, amit láttatni akarnak vele.

2022. ápr. 4. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!