Ellenzékiek : Ugye nem fogtok megőrülni?
MZP-nek mégis mi oka lenne nem ezt tenni, a pénzét már összeszedegette, nem lesz anyagi gondja.
Már csak az a kérdés, hogy ki fizette a háttérből, mert tényleg az volna az igazán komoly, ha kiderülne, hogy fideszes ember volt. Bár ha ez igaz is, tuti igyekeznek titkolni.
Semmi sincs rendben MO-on. Egy lejtőn vagyunk, ami mától még jobban lejt, és nem hogy igyekeznénk visszamászni, mi boldogan suhanunk lefele…
Valahogy így tudnám leírni a jelenlegi helyzetet.
Semmi, de tényleg semmi jel nincs arra, hogy itt valamikor változás legyen.
Teljesen behálózta MO-t a Fidesz, a csapból is a Fidesz propaganda folyik.
Most már tényleg fel kell tegyem a kérdést magamnak, ragaszkodom MO-hoz? Mert ha nem, akkor minél előbb el kell hagyni a süllyedő hajót… Nincs értelme egy nappal sem tovább élni itt… 😢
Nem. Külföldön jó lesz. Ha valamelyik közvélemény kutatás, akkor az biztos igaz volt, hogy jó páran ennek hatására el fogják hagyni az országot.
Engem nem köt már semmi ide. Választástól független gondolkoztam már rajta, egy kis reményt adott, de ennyi.
Mamám fél éve pocsék egészségügy miatt életét vesztette. Nem mondom, hogy ebben a formában, de remélem a hű fideszes szavazók majd ráébrednek a rendszer problémáira. Mert nem csak az egészségügy az, ami rossz...
Én amúgy nem MZP-t hibáztatom. Én azt látom bárki fog jönni, ugyan úgy lejárató kampány indul ellene, aztán a sok hülye meg be is veszi. Csak a szokásos forgatókönyv. És még van képe Orbánnak azt hazudni, hogy fair küzdelem volt.
Ment a sok nyugdíjas és c. itt vidéken is szavazni propagandával megtöltve. Már-már az emberek meg lettek félemlítve. Fiatalt amúgy én alig láttam, de lehet csak rosszkor mentem...
Úgyhogy Magyarország döntött! Csak lefelé!
#8 ugyan már, ugyanúgy a homokba dugják majd a fejüket:
'Hát én ezt nem értem, megint megszavaztam a Fidesz kétharmadot, a Gyurcsány/MZP miatt mégis egyre rosszabbul élünk'
A Fidesz 12 éve gyakorlatilag rendeletekkel kormányoz mégis minden problémáról a gonosz és 'hatalmas' ellenzék tehet.
Ezzel a választással sok minden eldőlt / el fog dőlni:
-az Ellenzék képes lesz-e egységben maradni
-a Fidesz bele fog e bukni a válságba
Stb...
Az biztos, hogy MZP története NEM ért itt véget! Csak most kezdődött el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!