Azok az ellenzékiek akik azzal fenyegetőztek hogyha a fidesz nyer akkor elmennek már veszik a repülőjegyeket?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 22:54
3/9 anonim válasza:
Nem kell repülőjegy, olyan messze nem megyek. Egy német autóipari multinál dolgozom mérnökként, már többször hívtak az ottani kollégák hozzájuk dolgozni. Holnap jelzem nekik, hogy most már ok a dolog. Viszem a feleségem és a két gyereket is.
5/9 A kérdező kommentje:
Sok szerencsét ^^
2022. ápr. 3. 23:02
6/9 anonim válasza:
Hát én villamosmérnöknek tanulok.Most vagyok mádodéves.Elakarok menni német céghez gyakornoknak.Néhány év múlva,ha felajánlják,akkor örömmel elfogadom,ha kilehet költözni majd.Ha nem,akkor addig referenciát és tőkét gyűjtök hozzá
7/9 anonim válasza:
3) Azért várd meg, hogy a két gyerekednek mennyire sikerül beilleszkedniük a német iskolarendzserb. Németországban vagyok nyelvtanár, tolmács, fordító, és azttapasztaltam, hogy ahol ioskolás korú gyerekeket hoznak ki 30-40%-ban vissza mennek, mert a gyerekek nem tudnak beépülni a német iskolarendszerbe.
9/9 anonim válasza:
Remélem.
Nincs szükség gyáva ellenzékiekre.
Ide erős ellenzék kell, erős szavazóbázissal.
Aki ha kell, kaszával és molotovval megy az utcára.
Aki gyáva, nem közénk való. Vegyétek a jegyet és ne is gyertek vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!