Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánt az ország többsége...

Orbánt az ország többsége utálhatja?

Figyelt kérdés

Oké ők nyertek 2/3al, de szerintem a többség gyűlöli ettől még.

1. Akik nem mentek el az ország 30 százaléka biztos utálja, mindenkit utál azért nem ment, ha szerette volna tuti elmegy...ők akik mindenkit szìdnak.

2. Aki nem szavazott rá az biztos utálja.

3. Szerintem aki rá szavazott azok közül is csomó lehet aki csak azért szavazott a fideszre mert egyszerűen nincs más, ők ugyanúgy Döbrögiznel, O1Gnek...

Szóval az országban, olyan 2 millió ember lehet aki Éljen éljen Viktorozik..

2022. ápr. 4. 06:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%
Pontosan 10-es :P De még mindig nem értik a sok agytröszt.Hagyni kell hátha egyszer leesik mire már mindenki nagyrészt lelépett innen:DDD
2022. ápr. 4. 06:47
 12/27 anonim ***** válasza:
97%
Számomra (függetlenül attól, hogy hol szavaztam) végtelenül szánalmas, ahogy az ellenzéki összefogás elbukott. Nem a tény, hogy elbukott, hanem, hogy a bukás után úgy szertefoszlott, mintha sohasem létezett volna. Ebből látszik, semmiféle küldetésük nincs, csak győzni, nyerni. Meg lehet nézni, ki állt ott fizikailag Mzp mögött. A családja max. Szánalmas egy banda, teljesen alkalmatlanok bármire. A természet törvényei teszik a dolgukat. Mielőtt valaki nekem esik nem vagyok kormánypárti, de ez a küldetés nélküli összefogás felbosszantott.
2022. ápr. 4. 06:57
 13/27 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj, én rohadtul nem a Fideszre szavaztam, és elég tragikusnak látom az eredményt.

Na de egy 2/3-os győzelembe belemagyarázni, hogy a többség utálja Orbánt... Hát elég nagy hülyeségre vall.

2022. ápr. 4. 06:57
 14/27 A kérdező kommentje:
14. Azért a ketharmad az tudjuk milyen....választási rendszer, ha száraz adatokat nézzük az 2,7 millió Fidesz szavazó...csak..
2022. ápr. 4. 07:00
 15/27 anonim ***** válasza:
63%

Persze sok a buta birka:D Meg lettek véve szja-val meg a többi szrral.

Egyszerű a képlet

2022. ápr. 4. 07:01
 16/27 anonim ***** válasza:
98%

Tudom, a Fidesz intézményesített csalással nyer évek óta.

De még így is a szavazók több, mint fele rá húzta be az x-et...

2022. ápr. 4. 07:04
 17/27 anonim ***** válasza:
69%

Igen a pénzosztás miatt meg hát el van ilyenkor felejtve a sok szr tudjuk.

A magyarok gyorsan felejtenek mint a kis elefánt :D

Nem meglepő hogy nyertek mert itt sok az okos tudvalévő

2022. ápr. 4. 07:09
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel sem a "nem szavaz" sem a "másra szavaz" nem egyenlő azzal, hogy akkor kapásból utálja Orbánt.
2022. ápr. 4. 07:24
 19/27 anonim ***** válasza:
69%
Én alapvetően nem vagyok fideszes, de annyira gyűlölöm a másik oldal szerencsecsomagjait(vadai, dobrev, szél, tordai, hadházy stb.), hogy inkább megkapta OV az x-emet. 4 éve is, most is, de valszeg 26-ban és 30-ban is megkapja.
2022. ápr. 4. 07:43
 20/27 anonim ***** válasza:
30%
Én utálom. EGy hazug, arrogáns, álkeresztény, korrupt gazember. Sajnos ennek a birka népnek meg ő kell. :(
2022. ápr. 4. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!