Orbánt az ország többsége utálhatja?
Oké ők nyertek 2/3al, de szerintem a többség gyűlöli ettől még.
1. Akik nem mentek el az ország 30 százaléka biztos utálja, mindenkit utál azért nem ment, ha szerette volna tuti elmegy...ők akik mindenkit szìdnak.
2. Aki nem szavazott rá az biztos utálja.
3. Szerintem aki rá szavazott azok közül is csomó lehet aki csak azért szavazott a fideszre mert egyszerűen nincs más, ők ugyanúgy Döbrögiznel, O1Gnek...
Szóval az országban, olyan 2 millió ember lehet aki Éljen éljen Viktorozik..
Nem utalom Orbán Viktort, sőt gratulálok neki a győzelemhez. Az Ellenzéknek is gratultam volna, mivel semleges vagyok.
Szóval nem azért nem mentem el szavazni, mert utálkozok.
Vitázni sem mert senkivel sem,vajon miért?Költői kérdés volt.
Igen,utálom és az életben egyszer sem szavaztam rá és nem is fogok.
Mi Hazánkra tettem az ikszet és be is jutottak,ez volt a lényeg és ez sikerült is.
Ja a csok-osok éljeneznek meg a többi megvezetett vagy lefizetett barom :D
Hagyjuk is mert elkap a röhögőgörcs:DDD
Dehogy utálja. Inkább továbbra is a nép utálja egymást ezzel a viselkedéssel. Megkérdeznéd most a zemberek nagy részét, előjönne a szennilitás magas foka: "Én nem Viktorra szavaztam, áh, én nem. Utálom". Aztán az eredmények nem erre vallanak...
Pilátus is kkorrektebb volt annak idején, mint ez a nép.
Eladni a szavazatodat egy kiló húsért vagy krumpliért nem éppen fair dolog. De ha szegénységben tartod a népet akkor utána könnyebb megvezetni.
Diktatúra kiépítése könyv ötödik oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!