Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az osszefogas tarolt pesten,...

Az osszefogas tarolt pesten, ebbol adodik a kerdes, miert ilyen agymosottak az emberek videken?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 01:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

A kommunisták anno mindenüket elvették a dolgozó vidékiektől, az ellenzék sok tagja meg ezeknek a kommunistáknak a leszármazottja, és ezért egyszerűen nem hajlandó rájuk szavazni. Azt közben nem veszik észre, hogy most a fidesz csinálja kb ugyanezt. Diktatúra van.

Én is vidéki vagyok, és a saját családomat nem tudom meggyőzni.. Elhiszik, amit a tévében hallanak.

2022. ápr. 4. 02:24
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Még annyit, valaki feltette a kérdést:

" https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

Nos, sok vidéki szavazó, aki templombajáró szavazó, az a kdnp-től nem tud elszakadni....

2022. ápr. 4. 02:28
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Azért, mert alapból is konzervatívok, analfabéták, buták, primitívek, agymosottak, megvezethetőek és igénytelenek. A falusi söpredék kb 60 évvel van elmaradva Magyarországon a modern gondolkodástól. Ők a primitív hagyományoknak a rabjai, és ezt a fideSS okosan használja ki. Ezenkívül faluban és kisvárosokban skan még ahhoz is analfabéták, hogy tájékozódjanak. Sokaknak még a tévécsatornák közül is csak a "közszolgálati" trash jön be, az internet számukra pedig a hülyegyerekek játéka, mert digitális analfabéták.

Mindezzel nem lenne nagy baj amennyiben nem lenne szavazati joguk, de ennek az ellenkezője a realitás sajnos. Lényegileg az analfabéta vidéki söpredék dönt arról már 2010 óta, hogy ki legyen kormányon...

2022. ápr. 4. 02:32
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Eddig én is ezen az állásponton voltam, hogy a hülye vidék (miskolci vagyok, nem fideszes). De ekkora bukta után elgondolkodok rajta, hogy ennyi 2/3 után már nem is biztos, hogy a vidék hülye, hanem Budapest (tudom, hogy nem, de amikor a nem létező ovis nemváltó műtét erősebb minden másnál és ez 2/3 al társul, akkor elgondolkozik az ember).
2022. ápr. 4. 02:39
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
és az sem zavarja a Fideszeseket ha 4 évig majd koldusboton kell élni, mert az Unió egy petákot sem fog adni Orbánnak. De a híveiknek csak egy a fontos, szegénységben és nyomorban is az urukat szolgálhassák.
2022. ápr. 4. 02:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én sem értem. Azt hittem, hogy Pest megyében azért valamit behúz az ellenzék és nagyobb lesz a különbség a budapesti kerületek között.

Mondjuk gyanús volt, hogy több eddig teljesen baloldali ismerősünk is fidesz tâmogató lett az utóbbi évek pénzosztása miatt.

2022. ápr. 4. 02:49
 17/18 anonim ***** válasza:
3: bammeg szerinted Győrben, agglomerációban, Szegeden, Debrecenben, stb. helyen tudatlanok élnek? És a falukban szerinted nincsen iskola, hogy tudatlanok lennének? Meg csak az állami adó sugároz, és teljes a propaganda? Te is BPi vagy, és azt hiszed, hogy BPn kívül nincs élet
2022. ápr. 6. 23:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy ideig én is azt hittem, hogy a propaganda a probléma, de nem is akarnak tudni másról. Szerintem a propagandánál sokkal nagyobb probléma a függőségi viszonyok, amikben élnek, főleg családon belül mennek a durva érzelmi zsarolások, hogy kire kell szavazni.
2022. ápr. 7. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!