Az osszefogas tarolt pesten, ebbol adodik a kerdes, miert ilyen agymosottak az emberek videken?
A kommunisták anno mindenüket elvették a dolgozó vidékiektől, az ellenzék sok tagja meg ezeknek a kommunistáknak a leszármazottja, és ezért egyszerűen nem hajlandó rájuk szavazni. Azt közben nem veszik észre, hogy most a fidesz csinálja kb ugyanezt. Diktatúra van.
Én is vidéki vagyok, és a saját családomat nem tudom meggyőzni.. Elhiszik, amit a tévében hallanak.
Még annyit, valaki feltette a kérdést:
" https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Nos, sok vidéki szavazó, aki templombajáró szavazó, az a kdnp-től nem tud elszakadni....
Azért, mert alapból is konzervatívok, analfabéták, buták, primitívek, agymosottak, megvezethetőek és igénytelenek. A falusi söpredék kb 60 évvel van elmaradva Magyarországon a modern gondolkodástól. Ők a primitív hagyományoknak a rabjai, és ezt a fideSS okosan használja ki. Ezenkívül faluban és kisvárosokban skan még ahhoz is analfabéták, hogy tájékozódjanak. Sokaknak még a tévécsatornák közül is csak a "közszolgálati" trash jön be, az internet számukra pedig a hülyegyerekek játéka, mert digitális analfabéták.
Mindezzel nem lenne nagy baj amennyiben nem lenne szavazati joguk, de ennek az ellenkezője a realitás sajnos. Lényegileg az analfabéta vidéki söpredék dönt arról már 2010 óta, hogy ki legyen kormányon...
Amúgy én sem értem. Azt hittem, hogy Pest megyében azért valamit behúz az ellenzék és nagyobb lesz a különbség a budapesti kerületek között.
Mondjuk gyanús volt, hogy több eddig teljesen baloldali ismerősünk is fidesz tâmogató lett az utóbbi évek pénzosztása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!