Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Összefogás miért kapott...

Az Összefogás miért kapott 900 ezer szavazattal kevesebbet mint 2018-ban?

Figyelt kérdés
Mielőtt még részvételre fognátok a Fidesz egy kicsivel többet is kapott, mint 2018-ban.

2022. ápr. 4. 00:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

Borítékolni lehetett az eredményt. A tájékozottabbak számára világos régóta, hogy semmiféle összefogás nem volt. Ez látszik abból is, hogy most egyedül MZP-t hibáztatják (lásd pl. Jakab beszéde) , Karácsony volt az egyetlen aki mellette maradt.

Az igazi összefogás az, amikor bajban is együtt maradnak, ennek nyoma sincs. Mindig a bukás teszi láthatóvá, hogy mennyire is működik a bajtársiság, látjuk most semennyire.

Persze a választók harmada alkalmatlan a logikus gondolkodásra, nem látja az összefüggéseket. Na ezek adták le a szavazatukat az ellenzéki propagandára, akik hiszékenységük, naivságuk régvén bedőltek a nyugati agymosásnak.

2022. ápr. 4. 10:06
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
Te meg bedólsz orbán propgandának te bolond 11-es. :D De ti meg is érdemlitek, ami majd most fog következni. Mert olyan szopás lesz, hogy sírni fog a szád, hogy rájuk szavaztál. Remélem, hogy sokan éhen is halnak, akik rá szavaztak. Sok mentális sérült, elmebeteg. :D Én csak a fiatalokat sajnálom, sok nyugger, meg féllábbal sírban lévők nyugodtan dögölhetnek.
2022. ápr. 4. 10:51
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Látjátok, a 12-eshez hasonló nyomoroncok is vannak az Összefogás szavazói között: "Remélem, hogy sokan éhen is halnak, akik rá szavaztak."

De azért a Fidesz a gyűlölködő párt, aha. :)

2022. ápr. 4. 10:57
 14/18 anonim ***** válasza:
20%
Én nem gyűlölködök, hanem tényeket közöltem. :D De tényleg így járnak a hülyék. Sajnos az országból több jutott belőle. De ennek köszönhetően meg szép tömeges kivándorlás lesz megint. Aztán maradnak a félhullák többségben. Nagyszerű lesz. :D Majd tanultok a pofonokból, ha már észt nem osztottak és nem jártatok iskolába.
2022. ápr. 4. 11:02
 15/18 anonim ***** válasza:
20%
Alapból nem tudom megérteni, hogy egy ember, akinek van max 10 éve az életéből, az mi jogon dönti el, hogy egy fiatal hogyan szeretné élni az életét. És imádom, hogy a múlttal hozakodnak elő. Ki a f*szt érdekel? Fel kell nőni és nem a múltban élni. A jelenben kell élni és a jövőre fókuszálni, nem pedig rinyálni, meg hisztizni, hogy mi volt régen. Ez van, azon már nem lehet változtatni, de akik ilyen 30-40 éves sérelmeket hoznak fel érvként, azok nyugodtan mehetnének kezeltetni magukat pszichológushoz vagy pszichiáterhez, mert k*rva torz a gondolkodásuk. De hát majd szopja az unokájuk, meg gyerekeik ezeknek. Szóval ennyit elértek. :D Tényleg, valóban mennyit számít másoknak a saját családjuk. Mert, hogy ezzel nem őket támogatták, az is biztos. Hanem a saját önző vágyaikat, plusz a butaságukat, mert az M1 mögül már nem látnak tovább. Nem tudják, hogy mi az, hogy vágás, semmit nem értenek a modern technikához, így olyan könnyű átb*szni őket, hogy öröm nézni. Hiszékeny, ostoba, emberek. Nem mintha fiatalok között nem lenne ilyen, de azért a többséget azt az idősek teszik ki.
2022. ápr. 4. 11:06
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

#14-15

"Én nem gyűlölködök, hanem tényeket közöltem. :D"

Segíts már egy kicsit: annak milyen ténytartalma van, hogy "REMÉLEM, hogy sokan éhen is halnak, akik rá szavaztak." Itt a saját reményeidről beszélsz, nem tényeket közölsz, és én erre mondtam, hogy gyűlölködsz.

"Alapból nem tudom megérteni, hogy egy ember, akinek van max 10 éve az életéből, az mi jogon dönti el, hogy egy fiatal hogyan szeretné élni az életét."

Mi legyen akkor, vegyük el az idősek szavazati jogát? Ez nem önzőség? A fiataloknak is van lehetőségük szavazni, az hogy ők kisebb létszámban mennek el, mert nem érdekli őket a politika, és a jövőjük az már nem az idősek lelkén szárad. De amúgyis kb azonos arányban szavaznak idősek a két csoportra, úgyhogy nem értem miért erőlködsz ezzel.

"Fel kell nőni és nem a múltban élni. A jelenben kell élni és a jövőre fókuszálni, nem pedig rinyálni, meg hisztizni, hogy mi volt régen."

Itt ti riánysz, hogy nem olyan eredmény született, amelyet megálmodtál.

"De hát majd szopja az unokájuk, meg gyerekeik ezeknek. Szóval ennyit elértek. :D"

Ők meg úgy gondolják, hogy a Fidesszel nem szopják be. Szerintük az Összefogással szopták volna be, ennyi. :)

2022. ápr. 4. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

12,14,15-ös hozzászólások jól tükrözik hogy milyen egy ellenzéki szavazó. Tessék belegondolni, ha már a szavazó ilyen rosszindulatú és agresszív, vajon hogy fest ez politikusban. Az fix, hogy 100x erőszakosabbak, majd látni fogjuk a napokban ahogy egymásnak esnek. Nem a probléma megoldása, a csapat összekovácsolása lesz előtérben, a maradék energiát is a felelősök keresésére fordítják, keresik hogy ki is a hibás, pontosan úgy mint 2018-ban.

Erre csak annyit tudok mondani, az okos ember más hibájából tanul, a hülye meg a sajátjából sem...

Na ezért győzött a Fidesz, mert ott 12 éve erős összetartás van, egy rátermett vezetővel.

A Fideszen kívül amúgy még a Mi Hazánk az ami normális és van összetartás. Na meg ez a kétfarkú fenetudja honnan szalajsztották beöltözik gumidinoszaurusznak?! Ezekkel akarnak kormánytváltani, nevetséges...

2022. ápr. 4. 12:14
 18/18 anonim válasza:
Covidban meghaltak
2022. ápr. 4. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!