Az Összefogás miért kapott 900 ezer szavazattal kevesebbet mint 2018-ban?
Figyelt kérdés
Mielőtt még részvételre fognátok a Fidesz egy kicsivel többet is kapott, mint 2018-ban.2022. ápr. 4. 00:40
2/18 anonim válasza:
A jobbikosok jó része most MH-ra szavazott. Ne feledjük, hogy az a párt sokfelé bomlott.
3/18 anonim válasza:
Kisebb részük a Fideszt látta a kisebbik rossznak, nagyobb részük valamely kisebb pártnál keresett alternatívát. És volt, aki az egészből kiábrándult és nem szavazott. Én szavaztam, de teljesen meg tudom érteni, akinek elege van az egészből. Azokat nem értem, akik elhiszik, hogy ez, vagy az a párt, meg vezető majd milyen jó lesz.
4/18 anonim válasza:
Mert sok olyan van köztük, aki nem tolerálja Gyurcsányt, plusz MZP is elriasztott egy csomót.
5/18 anonim válasza:
A Jobbikos nácik vagy a Fideszre, vagy a másik náci pártra szavaztak.
6/18 A kérdező kommentje:
Mi Hazánk az -300 ezer, bár Torockay pont azt nyilatkozta hogy ők olyanokat is megszólítottak akiknek nem volt pártjuk. (és egy igazi radikális lehet már 2018-ban se szavazott le a néppártosított Jobbikra)
2022. ápr. 4. 00:46
7/18 anonim válasza:
Talán mert a név nem tükrözi a valóságot... Jövő héttől jöhet az egymásnak esés, tehát még a nevükben is hazudtak.
8/18 anonim válasza:
3-as. Egy ember aki látja a valóságot...
9/18 anonim válasza:
Jó, hát eddig 8-ból 8 rossz válasz.
Gondolom a kérdező a valasztas.hu-n jelenleg szereplő 1,727 millió szavazatra gondol, miközben a szintén ott virító 97,03%-os feldolgozottság a szavazókörökre vonatkozik. Amik nem teljes eredmény közölnek, csak valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!