Szerintetek mi lesz az ellenzék jövője?
Remelem egyutt maradnak es 4 ev mulva nyerunk.
Hazamra meg egy Putyinista diktatura var. Kb.
Kedves berögösödött fideszesek!
Ha a következő 4 évben marad a fiatalok SZJA mentessége, a 13.havi nyugdíj, az adóvisszatérítés, és ha valamilyen módon(akár a mostani benzinkutakat,boltokat el lehetetlenítő módon is) megfogják az árakat,akkor elismerem a fideszt.
De van egy érzésem hogy pár honap mulva vege a dalnak.
Gyakorlatilag megsemmisült az Ellenzék. A minimum az lenne, ha felolszlatnák magukat, és nem vonulnának be az Országgyűlésbe. Ha valóban tökösek, nem asszisztálnak a kormánynak, és eltakarítják a Gyurcsányékat a f@szba. Talán akkor lehet valami 26-ban, de szerintem az is off.
Mérhetetlenül el vagyok keseredve. MZP beszédét is megnéztem. Egy nulla önkritika, semmi, felesleges hasbarát nyomott, a többi ellenzéki meg oda se állt mögé. Legalább a felelősséget vállalnák. Bánom, hogy egyáltalán elmentem szavazni.
Én soha többé nem szavazok! Lehet el is megyek, még meglátom lesz e szigorítás a rendszeren, lesz e Huxitra való törekvés. Ha ne adja ég a Viktor valamit változtatna a külpolitikán, az nem lenne gáz, de aggódom, hogy radikálisabban Nyugatellenes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!