Most komolyan, akik itt hisztériáztok, elmondanátok, hogy pontosan mitől rettegtek most?
"Változik számottevően az életük attól, hogy a Fidesz megint nyert? Nem hinném."
Ettől az egy győzelemtől nem. De változik számottevően az életünk attól, hogy egy olyan országban élünk, ahol kizárólag a Fidesz nyerhet, és nincsen semmiféle politikai közélet, nincsen politikai párbeszéd, nincsenek esélyek, egyszerűen egy diktátor ledominál mindent és mindenkit, és övé minden, és nincsen semmilyen kiút ebből? Igen, hosszú távon változik.
Számodra miért jó ha a fidesz kormányoz? Elképzelni sem tudom hogy mi lesz ezzel az országgal pár hónapon belül, az üzemanyag kérdés, infláció, ezekkel a fidesznek kezdenie kell valamit, vagy rá engedi az emberekre a terhet, azok meg némán fejet hajtva úgyis megoldják a mindennapi életet majd, ha ez kellett nekik....
Az embereknek úgy látszik elég volt a 25 év alatti szja mentesség, illetve fontosabb hogy legyen gáz, hitelből osztogatott segélyezések...
15, én is így gondolom. Ugyanaz lesz mint eddig. Mint az elmúlt 12 évben.
Nem tudom miért hergelik magukat az emberek, ilyenkor előbújnak felnagyítva a félelmeik. Fehéroroszország leszünk, kilépünk az EU-ból, kilépünk a NATO-ból, meg mit tudom én még milyen kényszerképzeteket hoznak elő egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!