Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most komolyan, akik itt...

Most komolyan, akik itt hisztériáztok, elmondanátok, hogy pontosan mitől rettegtek most?

Figyelt kérdés
2018 ismétlődik meg. Akkor is ugyanez volt, egy az egyben, mi változott? Akkor is attól rettegtetek, hogy na most már aztán tényleg kilépünk mindenhonnan és diktatúra stb. Most 2022-ben, 4 évvel később pont ugyanettől féltek? Most már aztán tényleg minden szar lesz? Vagy most valami új van?
2022. ápr. 3. 23:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%
Mitől félek? Attól, hogy nem kapunk jobb oktatás, hogy nem kapunk jobb egészségügyet, hogy elmennek a tanáraink, hogy nem lesz euró itt soha és kevesebbet és a pénzem, mint egy szlováknak vagy csehnek. Ettől félek.
2022. ápr. 3. 23:26
 12/28 anonim ***** válasza:
91%
#7 ugyan így látom, bár a köpködés mindkét oldalon megy.
 13/28 A kérdező kommentje:
9, az emberek nagy többsége EU párti (a Fideszesek többsége is, volt egy reprezentatív kutatás). Teljesen alaptalan a rettegésed.
 14/28 A kérdező kommentje:
10, SENKI nem örül igazán, nézd meg, nézz körbe. Mindenki gyűlölködik, utálja a másikat, senki nem örül. A fideszesek sem.
2022. ápr. 3. 23:28
 15/28 anonim ***** válasza:
26%
#7: Teljesen igazad van. Mintha mindenki be lenne lőve. Változik számottevően az életük attól, hogy a Fidesz megint nyert? Nem hinném.
2022. ápr. 3. 23:29
 16/28 anonim ***** válasza:
76%

"Változik számottevően az életük attól, hogy a Fidesz megint nyert? Nem hinném."

Ettől az egy győzelemtől nem. De változik számottevően az életünk attól, hogy egy olyan országban élünk, ahol kizárólag a Fidesz nyerhet, és nincsen semmiféle politikai közélet, nincsen politikai párbeszéd, nincsenek esélyek, egyszerűen egy diktátor ledominál mindent és mindenkit, és övé minden, és nincsen semmilyen kiút ebből? Igen, hosszú távon változik.

2022. ápr. 3. 23:32
 17/28 anonim ***** válasza:
70%

Számodra miért jó ha a fidesz kormányoz? Elképzelni sem tudom hogy mi lesz ezzel az országgal pár hónapon belül, az üzemanyag kérdés, infláció, ezekkel a fidesznek kezdenie kell valamit, vagy rá engedi az emberekre a terhet, azok meg némán fejet hajtva úgyis megoldják a mindennapi életet majd, ha ez kellett nekik....

Az embereknek úgy látszik elég volt a 25 év alatti szja mentesség, illetve fontosabb hogy legyen gáz, hitelből osztogatott segélyezések...

18/28 A kérdező kommentje:

15, én is így gondolom. Ugyanaz lesz mint eddig. Mint az elmúlt 12 évben.

Nem tudom miért hergelik magukat az emberek, ilyenkor előbújnak felnagyítva a félelmeik. Fehéroroszország leszünk, kilépünk az EU-ból, kilépünk a NATO-ból, meg mit tudom én még milyen kényszerképzeteket hoznak elő egyesek.

19/28 anonim ***** válasza:
73%
Van aki alapból köpköd és van aki önvédelemből köp vissza..
2022. ápr. 3. 23:34
 20/28 A kérdező kommentje:
Gyerekek, erre van igénye az országnak. Nem látjátok? Nem tudjátok megváltoztatni az embereket... Szörnyű, de ez van. Ne értsetek félre, én sem értem, hogy hogyan lehetséges ez 2022-ben, de ettől még nem leszel se ma se holnap, se hónapok múlva olyan országban, amitől most rettegsz.
2022. ápr. 3. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!