Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha akkora az elégedetlenség...

Mindentudó99 kérdése:

Ha akkora az elégedetlenség az országban az ellenzékiek miért nem járnak szavazni?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Az "itt" semmit nem reprezentál. Itt sok a frusztrált lúzer.
2022. ápr. 3. 23:14
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

A szomszédom nyugdíjas tanárnő, azért szavazott a moslékra, mert adjuk meg nekik újra az esélyt, hátha megváltoztak azóta...

Nem azért, mert olyan a programjuk, amilyen, vagy több lenne a fizetés, nyugdíj, több munkahely lenne, esetleg jogbiztonság lenne az országban. Nem. Adjunk nekik esélyt, hátha jobban csinálnák, mint az Orbánék. Hát mondom beszarok. És ez egy 3 diplomás értelmiségi, megyeszékhelyen élő nő.

A másik szomszédom nyugdíjas házaspár, eddig politikailag inaktívak voltak, először mentek szavazni, ők a fideszre szavaztak, mert lesült volna az arcukról a bőr, ha Márki és sorstalan társai képviselik az országot.

2022. ápr. 3. 23:32
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Kedves berögösödött fideszesek!

Ha a következő 4 évben marad a fiatalok SZJA mentessége, a 13.havi nyugdíj, az adóvisszatérítés, és ha valamilyen módon(akár a mostani benzinkutakat,boltokat el lehetetlenítő módon is) megfogják az árakat,akkor elismerem a fideszt.

De van egy érzésem hogy pár honap mulva vege a dalnak.

2022. ápr. 3. 23:45
 14/20 A kérdező kommentje:
A benzin ár biztos nem marad
2022. ápr. 3. 23:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Nálunk helyben egy 5000 ft sose megy, országosan két millió gondolom ezek a legnagyobb hiszti gépek a facebbokon, hogy minden rossz minden vaccak, de ha tenni kéne a változásért, akkor nem lépnek
2022. ápr. 4. 18:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Az "itt" semmit nem reprezentál. Itt sok a frusztrált lúzer"

Így van pontosan. Itt a GYAK-on voltak szavazások, és magasan az ellenzék nyert, a Fidesz még a felét sem érte el. Ebből is látszik itt csak az ellenzékiek hangoskodnak. A valóságban mégis a Fidesz nyert. A novemberi nyugdíj pótlét (80 ezer ft) megtette a hatását.

2022. ápr. 5. 11:45
 17/20 anonim ***** válasza:
" Itt a GYAK-on voltak szavazások, és magasan az ellenzék nyert," Azért vedd figyelembe hogy sok idős nem jár a GYAK-ra, főleg akinek még netje sincs és kizárólag a ingyenes M1/TV2-ről tájékozódik. Én délután 2-kor voltam szavazni és csak és kizárólag időssel volt teli a szavazóhelység...
2022. ápr. 6. 07:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#17!

Van nálad egy óriási logikai gap.

Ha valaki nem a gyk-n kommentel, abból nem következik, hogy csak M1-et és TV2-t néz.

Az idősebbek nem akarnak senkit sem megtéríteni a neten. Nem akarnak feláldozni évtizedes barátságokat a politika miatt.

2022. ápr. 6. 11:45
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
A sok tudatlan vidéki szavazott csak a fityiszre.
2022. ápr. 6. 20:24
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
Én el sem mentem szavazni, így is a Fidesz nyert. Úgy gondolom nem az én 1 darab szavazatomon múlt volna. Én is a Fideszre szavaztam volna.
2022. ápr. 6. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!