Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal levonja a konzekven...

A baloldal levonja a konzekvenciákat a választások eredményéből?

Figyelt kérdés

Mert nyilván jól elverik majd a port bábuként rángatott Maki Petin.

De a valódi ok az, hogy a magyarok nem kérnek a globalistákból!

Nem kérünk a Gyurcsányokból, Donátokból, Cseh Katkákból és a Fegyőrökből!

De nyilván ez nem fog szóba kerülni mert Gyurcsány akar a nagy túlélője lenni ennek a választásnak.

Vagy szerintetek?

2022. ápr. 3. 22:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Őszintén? Az ellenzék nagyon elrontotta. Most is és 4 éve is. Egyáltalán nem vagyok fideszes és rengeteg esetben gyűlölöm azt amit tesznek pl oktatás, egészségügy, külföldi kapcsolatok, korrupció stb. DE! Most szavaztam volna az ellenzékre? Ahol még mindig Gyurcsány és drága felesége viszi a prímet, MZP-re aki nem tudja meggondolni a szavait és csak úgy ömlenek ki belőle a sértőbbnél sértőbb gondolatok vagy a Jobbikra, aki amúgy jobboldali lenne, de közben mégsem az? Köszönöm nem, ebből nem szeretnék. Inkább szavaztam egy függetlenre, aki nem a hírnév bábja. Majd ha képes lesz az ellenzék elhagyni a bukott politikusait, ha képesek lesznek egy normális kampányra és ha a Fidesz legyőzése helyett inkább a magyarok miatt fognak indulni... akkor igen, szavazok rájuk. De amíg Gyurcsány, Dobrev, MZP, Szél, Jakab, Kunhalmi és még sorolhatnám mennyi vesztes politikus van a pártban... inkább hagyjuk. Ha olyan embereket tud majd felmutatni, aki a népért küzd, nem a hatalomért, akik mögött nincs több mint több botrány és aki be tudja majd mutatni, mint Orbán, akkor hajrá! De amíg nincsenek olyan új politikusok akik a fiatalokat, időseket, jobboldaliakat, baloldaliakat egyaránt meg tudják szólítani, addig nem is kérdés, hogy még akár huszadjára is veszítenek a választásokon. Vona Gábor szavaival élve: Attól, hogy hat sánta összeáll, még nem futnak gyorsabban.

Ez ennyi. Sürgősen változtatni kell az ellenzéknek, különben a magyarok még 50 év múlva is a fideszesek ingatlanjait és stadionjait fogja adózni.

Ha ezt nem fogják fel ésszel és nem változtatnak rajta... hát akkor magukra vessenek. Ez a választás tökéletesen megmutatta, hogy ez az összefogás egyenlő volt a nullával.

2022. ápr. 5. 17:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Őszintén? Az ellenzék nagyon elrontotta. Most is és 4 éve is. Egyáltalán nem vagyok fideszes és rengeteg esetben gyűlölöm azt amit tesznek pl oktatás, egészségügy, külföldi kapcsolatok, korrupció stb. DE! Most szavaztam volna az ellenzékre? Ahol még mindig Gyurcsány és drága felesége viszi a prímet, MZP-re aki nem tudja meggondolni a szavait és csak úgy ömlenek ki belőle a sértőbbnél sértőbb gondolatok vagy a Jobbikra, aki amúgy jobboldali lenne, de közben mégsem az? Köszönöm nem, ebből nem szeretnék. Inkább szavaztam egy függetlenre, aki nem a hírnév bábja. Majd ha képes lesz az ellenzék elhagyni a bukott politikusait, ha képesek lesznek egy normális kampányra és ha a Fidesz legyőzése helyett inkább a magyarok miatt fognak indulni... akkor igen, szavazok rájuk. De amíg Gyurcsány, Dobrev, MZP, Szél, Jakab, Kunhalmi és még sorolhatnám mennyi vesztes politikus van a pártban... inkább hagyjuk. Ha olyan embereket tud majd felmutatni, aki a népért küzd, nem a hatalomért, akik mögött nincs több mint több botrány és aki be tudja majd mutatni,hogy jobbak mint Orbán, akkor hajrá! De amíg nincsenek olyan új politikusok akik a fiatalokat, időseket, jobboldaliakat, baloldaliakat egyaránt meg tudják szólítani, addig nem is kérdés, hogy még akár huszadjára is veszítenek a választásokon. Vona Gábor szavaival élve: Attól, hogy hat sánta összeáll, még nem futnak gyorsabban.

Ez ennyi. Sürgősen változtatni kell az ellenzéknek, különben a magyarok még 50 év múlva is a fideszesek ingatlanjait és stadionjait fogja adózni.

Ha ezt nem fogják fel ésszel és nem változtatnak rajta... hát akkor magukra vessenek. Ez a választás tökéletesen megmutatta, hogy ez az összefogás egyenlő volt a nullával.

2022. ápr. 5. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!