A baloldal levonja a konzekvenciákat a választások eredményéből?
Mert nyilván jól elverik majd a port bábuként rángatott Maki Petin.
De a valódi ok az, hogy a magyarok nem kérnek a globalistákból!
Nem kérünk a Gyurcsányokból, Donátokból, Cseh Katkákból és a Fegyőrökből!
De nyilván ez nem fog szóba kerülni mert Gyurcsány akar a nagy túlélője lenni ennek a választásnak.
Vagy szerintetek?
Már mindenki levonta évekkel ezelőtt, egy korrupt, csaló rendszerrel szemben kár bármit is tenni.
Majd örülhettek ha 800 forint lesz a benzin literje és 450 az euró.
A dicső nyugaton már 800 a benya
David Hasselhof
Erre szavaztak a fideszes idióták
8 éve levonták?
4 éve levonták?
Ezek megélhetési politikusok.
Dörzsölik már a tenyerüket. Újabb 4 év, nulla meló és jó fizu, közben azért korrupt ügyekből nekik is csurran cseppen (lásd Tóth Csaba stb, a balosok is nyakig ülnek ezekben az ügyekben).
Én már régóta mondom, hogy a teljes politikai elitnek, az ÖSSZES politikusnak, családtagjuknak, barátjuknak akasztófán a helye.
De nem-nem, a magyar ember ehhez gyáva, gyávák vagytok ellenzékiek, ma ezzel a gondolattal aludjatok el.
Amikor majd a gyereketek 18 év múlva megkérdezi, miért van itt 30 éve diktatúra, apa, te gyáva vagy? Igen kisfiam, mehettem volna kaszával, fáklyával, molotovval az utcára, TV székházba, és kb 0 efforttal elűzhettem volna a Viktort, meg a teljes korrupt politikai elitet, de bekuckóztam inkább az internet elé siránkozni, mint egy gyáva balos nyúl. Ezzel a gondolattal feküdjetek le ma este aludni.
A globalisták egy 15%-os kisebbség érdekeit képviselik.
A többieket át akarják bszni. Úgy látszik nem annyira sok sikerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!