Mikor lesz és mi lesz a Fidesz vége?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 22:22
11/24 anonim válasza:
#3:
Az kevés hozzá. Csóró, alja, buta, iskolázatlan falusi emberek mindig lesznek, és ők hatalmas szavazótábora a Fidesznek. Megsértődhetnek a falusiak, de akkor is így van.
12/24 anonim válasza:
11, és csodálkoztok miért szavaznak ellenetek...
13/24 árokpart válasza:
11-es Győrben is buta emberek élnének meg Nyugat-Magyarországon az osztrák határ közelében, mert ott is toronymagasan vezet a Fidesz.
15/24 anonim válasza:
Majd akkor lesz vége, ha kipusztul ez a mocskos Kádár csökevény generáció! Hál istennek már az utolsók!
16/24 anonim válasza:
11-15 A hozzáállásotok a fiatalok számára is vállalhatatlan!
17/24 anonim válasza:
A 15-ös vagyok!
Nekem meg ez az ország kezd vállalhatatlanná válni! Élén azzal a kb. kétmillió fogyatékossal, akik negyedjére adnak 2/3-ot egy program nélküli mocskos, tolvaj bandának, akik keresztény demokratának vallják magukat, de valójában a legnagyobb kommunisták!
Mondom ezt jobboldali érzelmű emberként!
18/24 anonim válasza:
"Ennek az országnak hamarosan befellegzik."
Ezzel riogattok már 12 éve...
19/24 anonim válasza:
Megint a 15-ös vagyok!
Ennek az országnak már rég befellegzett! Egy nyomorult posvány vagyunk, az EU lélegeztetőgépén!
20/24 anonim válasza:
#18 Ezalatt a 12 év alatt még Románia is megelőzött minket eletszinvonalban, szval talán nem alaptalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!