Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a fidesz nyer netán az...

Mindentudó99 kérdése:

Ha a fidesz nyer netán az mennyire lesz MZP -nek és komonikációjának felróható?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
100%ban mzp saját hibája lesz. Igazi bunkó bérenc. Olyan mint egy elefánt a fán, senki sem tudja, hogy került oda.
2022. ápr. 3. 20:16
 2/6 XX.XX ***** válasza:
71%

Én ellenzéki szimpatizáns voltam mindaddig amíg azt nem mondta: fegyvert és katonát is küld ha kéri a NATO

Addig a pontig is voltak érdekes megnyilvánulásai, de itt azt mondtam: elég! inkább maradjon a kisebbik rossz

2022. ápr. 3. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
15%

Igen, a NATO dönt, hogy beavatkozik-e a nem NATO tagok háborújába. 99%, hogy nem fog, de ha igen, akkor mi is megyünk, mert tagok vagyunk, ez nem kívánságműsör.

De MZP mondatai bizonyos IQ alatt nem értelmezhetőek, mert túl bonyolult egy összetett mondat nektek.

2022. ápr. 3. 20:25
 4/6 XX.XX ***** válasza:
47%
Ha nyerne a USA-fas.szopó MZP már küldené is a fegyvereket mihelyt tehetné, ebben biztos vagyok, de így szerencsére nem fogja, remélem neked ez nem meredek felfogni!
2022. ápr. 3. 20:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Ukrajna nem Nato tag. Miért lenne kötelező mennünk? Nincs ilyen kötelezettségünk.
2022. ápr. 3. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez a különbség Orbán meg MZP között (többek között). MZP úgy tekint a nyugatra (EU, NATO, sőt újabban Zelenszkijre is), mint akiket maradéktalanul ki kell szolgálnunk. Orbán úgy tekint a NATO-ra, az EU-ra, mint amiknek meghatározó része vagyunk, tehát a döntések nem tőlünk függetlenül születnek. Orbán végig azt az álláspontot képviselte, hogy ez nem a mi háborúnk, ne folyjon bele a NATO, és végül ilyen közös döntés is született, hogy a NATO maga nem lép be a háborúba, a tagországok meg maguk döntik el, hogy küldenek-e fegyvert. MZP nyilván küldött volna, ha őt választják meg, tisztán látszott, hogy Zelenszkijnek sem tudna (biztos nem is akarna) nemet mondani.

Egyébként még a békefenntartó misszió sem kötelező jellegű a tagországokra nézve, Afganisztánba sem volt kötelező katonákat küldenünk, csak akkor Orbán úgy döntött, hogy küldünk. Nyilván ha egy NATO tagországot megtámadnak, akkor más a helyzet, mivel szövetségesek vagyunk. De Ukrajna nem NATO tagország.

2022. ápr. 21. 23:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!