Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak olyanok, akik egyetérte...

Vannak olyanok, akik egyetértenek néhány Fideszes elvvel?

Figyelt kérdés

- Kereszténység

- Szingliadó

- 2 gyerek vállalása mindenkinek

- Államilag támogatott egyetemisták itthoni dolgoztatási (diszidàlás)

- Vénlány és vénlegénycsúfolás

2022. ápr. 3. 18:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem egy faluban megfordultam, ahol a külföldre költözést, a szingliséget, és a gyermektelenséget büntetnek
2022. ápr. 3. 18:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy dologgal értek egyet, a korábbi migránspolitikával. Az Ukránokkal semmi bajom, nagyon hasonló a vallási és kulturális hátterünk, európaiak akárcsak mi, stb. Viszont a szíriai meg a jó ég tudja milyen menekültek egyáltalán nem. Náluk vagy Allah, vagy átvágják a torkod, többségük ez mellé agresszív, buta, és bármit megtesz, csak dolgozni ne kelljen.

Viszont azt nem tudom megköszönni, hogy a szülőhazám romokban hever gazdaságilag, morálisan, és mentálisan is.

2022. ápr. 3. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nem egy faluban megfordultam, ahol a külföldre költözést, a szingliséget, és a gyermektelenséget büntetnek"

Melyik faluban, kik, kit, mikor, hogyan, miért és milyen jogon büntettek?

2022. ápr. 3. 18:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Büntetnék... akár jogilag
2022. ápr. 3. 18:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!