A magyar választásokat úgy a legjobb szemlélni ahpgy én teszem? Innen Angliából Essex mellől, havi kb 1,2 milliós (ft) bevétellel?
Figyelt kérdés
így tényleg csak nyerítve röhögök az eredményen bármi is lesz az.2022. ápr. 3. 17:33
1/8 anonim válasza:
Azért nyerítesz mert bármi a vége minket itt lóvá fognak tenni? 🐴🐎
2/8 anonim válasza:
Foglalkozz az angol választással az téged jobban érint.
3/8 anonim válasza:
Ennyit még itthon is megkeresek szoftverfejlesztőként, nem kell ahhoz külföldre menni. Elég csíra aki csak ennyit tud összehozni Angliában.
4/8 anonim válasza:
Mi vagy ott? Mosogató egy büfében? :D
5/8 A kérdező kommentje:
"Mi vagy ott? Mosogató egy büfében? :D"
Az. Mi más. Egy mosogató 1,2 milliót kap. reális nem madárkám?
De ha szerinted egy mosogató ennyit kap, nos, akkor miért nem vagy itt mellettem?
2022. ápr. 3. 17:39
6/8 A kérdező kommentje:
"Ennyit még itthon is megkeresek szoftverfejlesztőként,"
De én nem vagyok szoft fejlesztő (persze te se, csak egy recskajani) hanem egy olyan ipse, akinek voltaképp egy érettségije meg egy nemzetközis jogsija van (amit ITT szereztem a cég pénzén...).
Ez Trágyaországban mire lenne elég? A közmunkára. Hát itt nem.
2022. ápr. 3. 17:41
7/8 A kérdező kommentje:
" mert bármi a vége minket itt lóvá fognak tenni? "
Az tuti. bárki nyer, ti ott a lónak egy páratlna testrészét kapjátok majd.
Az a tiétek, ahogy eddig is. Krumpliország.
2022. ápr. 3. 17:42
8/8 anonim válasza:
Ennek fényében remélem az alapítványi iskolás kamukat takarékon tartod Balázska, ha már így hirtelen 1 érettségis fuvarozó lettél a mai napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!