Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Ti lefogtok...

Ellenzékiek! Ti lefogtok lépni az országból ha a Fidesz fog nyerni?

Figyelt kérdés

Hány éves vagy és milyen végzettséged?

Felkészültél már rá vagy ezután fogsz rajta gondolkodni?

2022. ápr. 3. 16:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem szeretnék, de tartok tőle, hogy előbb-utóbb kénytelen leszek. (Meleg vagyok.)
2022. ápr. 3. 16:46
 12/26 anonim ***** válasza:
95%

#11.

Computer science engineering szerintem elég erős, bárhol végzed fölig ha szabadidődet is rááldozod hogy jobb legyél 1-1 szakirányban, az egyik legkeresettebb és legnívósabb diploma a piacon, bár piszok nehéz elvégezni a képzést bárhol. Ezzel nem lealacsonyítva a gazdasági, orvosi képzéseket.

A jó szakemberek, akik diplomások és tényleg beleteszik a szorgalmukat keresettek külföldön.

Idehaza is nagy szükség van rájuk de nem fizetik meg őket.

2022. ápr. 3. 16:49
 13/26 anonim ***** válasza:
78%
Már rég leléptem, életem legjobb döntése volt. Semmi pènzért nem mennék vissza
2022. ápr. 3. 16:50
 14/26 anonim ***** válasza:
77%
Én nagyon sajnállak téged kérdező, mert egy undorító ember vagy, tele gyűlölettel :)
2022. ápr. 3. 16:51
 15/26 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, miért vagy ilyen frusztrált?
2022. ápr. 3. 16:51
 16/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok tisztában hogy rendezvenyszervezésben mennyire nehéz elhelyezkedni külföldön, de nekem IT-ben nem lesz túl bonyolult és bár a magyar senior bérek kezdik behozni a a külföldit, a juniorokat és mediorokat nem fizetik meg nálunk.

2022. ápr. 3. 16:52
 17/26 anonim válasza:
96%
Már a választás előtt is tervben volt. Végzett molekuláris biológusként több esélyem van nyugaton normális életszínvonalat teremteni mint MO-n.
2022. ápr. 3. 16:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden jól megy, szeptemberben kezdem az egyetemet, márpedig akkor most biztosan nem húzok el külföldre legalább 3 évig.
2022. ápr. 3. 16:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az egyetemet (ha kevésbé van szerencsém, és csak a harmadik helyre vesznek fel, akkor a felsőoktatási szakképzést) elvégzem, ez alsó hangon is valahol 2-6 év közt van. Pár évet dolgozok itthon, aztán majd kiderül. Mondjuk a tanári diplomával nem feltétlenül érnek sokat külföldön, mert az egyik tárgyam a magyar, de a másik a matek. Aztán az is lehet, hogy ha nem jó itthon évekkel később se, akkor átképzem magam.

Igaz, az életem nagyrészét itthon tervezem, de nekem pl fontos, hogy megházasodjak. Ha nem változik a helyzet ez lehetetlen számomra.

2022. ápr. 3. 17:02
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Kerdező baxxad szajba a Qwa anyad!
2022. ápr. 3. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!