Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi fog történni, hogy ha a...

Mi fog történni, hogy ha a Fidesz el veszíti a választásokat?

Figyelt kérdés
Milyen változásra lehet számítani? Jobb lesz, rosszabb vagy semmi nem történik?

2022. ápr. 3. 14:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
A fideszes kézben levő gazdasági szereplők mindent megtesznek majd a kaotikus állapotok létrehozása érdekében.
2022. ápr. 3. 14:59
 22/29 anonim ***** válasza:
5%

"Az összes Fideszmédia lehozza, hogy a baloldal csalt a szavazáson, az szavazást újra meg kell tartani."

Magadból indulsz ki, az ellenzékieken kívül senki nem roppan össze ma este vagy holnap reggel eredménytől függetlenül. Ti vagytok azok, akik nem tudnak veszíteni. Ti vagytok azok, akik azzal fenyegetőznek, hogy elköltöznek innen, ha nem úgy szavazunk, ahogy akarjátok. Ti vagytok azok, akik üvöltöztök a barátaitokkal, ha nem értenek veletek egyet. Ti vagytok azok, akik megszakítjátok a rokonaitokkal a kapcsolatot, csak azért, mert ők nem oda szavaznak, ahova ti. Ti vagytok azok, akik "Fideszessel nem szexelek" profilképekkel nyomultok. Ti vagytok azok, akik napi 50 face posztot nyomtok ki arról, hogy mindenki hülye, csak ti nem. Ti vagytok azok, akik utálják az időseket, romákat, vidékieket, külhoniakat, meg minden csoportot, aki többségében nem ellenzéki.

Senki mást nem érdekel vérremenőleg a választás, senki más nem gyűlölködik. Részemről és szerintem minden Fideszes nevében írom, hogyha győz az ellenzék, mi ugyanúgy élünk tovább.

2022. ápr. 3. 15:06
 23/29 anonim ***** válasza:
11%
Semmi nem történik. Annyi hogy nem Orbán hanem MZP fogja szanaszét lopni az országot onnantól.
2022. ápr. 3. 15:07
 24/29 anonim ***** válasza:
85%
"A Haza nem lehet ellenzékben" felkiáltással a vérnyuggerkommandóikkal megpuccsolják az országot.
2022. ápr. 3. 15:08
 25/29 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 3. 15:10
 26/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Itt a válaszadók között, elég rendesen egymásnak estek az emberek, de nem is vártam nagyon mást, egy ilyen kérdés kapcsán. Akkor mint kérdező le írnám az én véleményemet is. Remélem hogy nem fogtok meg kövezni érte, és durvább be szólásokat is hanyagolni fogjátok majd.

Nos. Egy fontos dolgot már a legelején szeretnék ide le írni.

Világ életemben utáltam a politikát. Nem vagyok a Fidesszel és ellene se.

Csinált jó dolgokat és rosszakat is. Jó az utóbbiból többet!

A Fidesznek meg volt a hatalma, a pénze és tudása is, hogy 12 év alatt egy hasonló országot varázsoljon Magyarországból, ahol most pl.. Ausztria tart vagy más fejlettebb országok. De, nem történt ez ügyben semmi.

Az Oktatási és az Egészségügyi rendszert egy olyan hatalmas szakadékba taszította, hogy ember vagy párt legyen a talpán aki azt, onnan ki hozza.

A stadionok úgy nőnek ki a földből mint, máshol a gomba, mert ugye arra van pénz. Nem sorolnám tovább, pedig még bőven lehetne. Aki ezek után is a Fideszre fog szavazni, csak nyugodtan az ő döntése.

-----

Ellenzék..... Itt rövidebb lesz... Ha MZP nyer, kb.. ugyan ezekre lehet számítani. Elég rövid időn belül!

----

Most értem haza a szavazásról és sokáig gondolkodtam, hogy kire is lehetne szavazni, akik TALÁN VALAMI JÓT IS SZERETNÉNEK TENNI IS AZ ORSZÁGÉRT, ÉS NEM CSAK LOPNI!

Valamilyen meg fontolásból a Mi hazánk-ra húztam az x-et. Amint ki jöttem a papírral a kezemben, és bele akartam dobni a szavazó ládába, nem tettem meg. Fogtam az egészet és össze téptem. Meg köszöntem a részvételt, és ki sétáltam.

Ez az én sztorim....

2022. ápr. 3. 15:50
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ugye azt tudod, hogy a Mi Hazánk az a fidesz fiókja, tehát kamu párt! Nevetséges ez az egész rendszer, hogy az egyik a másiktól elveszi a szavazást! Sokkal könnyebb lenne ha jobb-bal oldal lenne és akkor tisztább képet láthatnánk a választásokkor!

Mindenki de tényleg mindenki szinte tudja, hogy aki a Mi Hazánkra szavaz az a fideszre szavaz! Ez van!

2022. ápr. 3. 16:16
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

#22: Nem, én abból indulok ki, amit a Fideszmédiában látok. Ott meg azt látom, hogy az van, hogy a Fidesz előre megírt cikkeket küld el ezeknek, és az van publikálva.

Én meg nem fenyegetőzök. Én tudom nekem mi a jó, és mini-Putyin nem jó nekem. Szóval húzok nyugatra.

2022. ápr. 3. 16:22
 29/29 A kérdező kommentje:
Nincs jelentősége, mert össze téptem a szavazó papírt, és nem dobtam bele semmit a szavazó ládába.
2022. ápr. 3. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!