Mi fog történni, hogy ha a Fidesz el veszíti a választásokat?
Igen, van lejjebb!!! Az Ellenzék rosszabb lenne. Ezért kell a Munkáspártnak diadalt aratnia!!!
Kedves 8-as!
Tekints vissza másfél évtizeddel.
Az akkori helyzetből adódott az első Fidesz kétharmad, 2010-ben, akkor mindenki Fideszt akart, mert a baloldal hazudott, megszorított, stb.
Ugyanez várna ránk, mert az ellenzéknek ez a módszere.
Ahol ellenzéki polgármester van, ráadásul ha még Márki-Zay-féle politikát is folytat, mint amihez az én városomnak is szerencséje van, akkor a "változás" a Fideszhez képest csupán annyi, hogy beültették az önkormányzathoz a saját embereiket(tudtommal mindenkinek az a baja, hogy a Fidesz csinálja ezt, holott az ellenzék is, ne aggódjatok!)
Mindent elvesznek az emberektől.
Nálam jobban senki nem akar változást, józan ésszel belegondolva viszont most nem szabad kormányt váltani.
Nem szabad játszani a tűzzel, Orbán óvatos, nem akar egy agresszor ellen fordulni semmilyen formában, ez így helyes.
A baloldal viszont csak azért is megtenné, így tripla gázár, megszorítás jönne heteken belül.
Nem lesz jobb, ha az ellenzék győz.
Amikor a Fidesz 200000-re emelte a minimálbért, az ellenzéknek nem tetszett, osztogatásnak nevezték. Ám Dobrev rendszeresen európai minimálbért vizionál: ezt mégis hogy?! Ha a 200-at sokallta, az európai minimálbért miből adná meg?!
Ellenzékből könnyen magyaráz bárki, de megvalósításra nem kerülne sor.
De hiába mondok bármit, én birka vagyok, ti pedig szentek, akik biztosak abban, hogy minden jobb lesz.
Ha én Orbán birkája vagyok, akkor az ellenzék Márki-Zayé, mert ők meg az ő demagóg dumáját nyelik be.
Maradjon csak a Fidesz-KDNP! 🍊
14:46
“
Bár erről még nem esett szó, de be fogják tiltani az Ncore-t és a hasonló torrent oldalakat. Ugyanez volt 2010 előtt is, hogy nagyon ráálltak a lakosság és torrent vegzálására, ez a törekvés a Fidesz megjelenésével együtt esett vissza. Én előre szóltam, majd meglátjátok!”
->Nagyon helyes! A kalóz oldalakat be is kell. A Fideszes komcsizza a baloldalt de közben proliként viselkedtek, ez undorító pfuj a komcsik el lesznek ma zavarva. ULTRA GÁZAK VAGYTOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!