Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megint kiderült a csalás, ez...

Megint kiderült a csalás, ez nagy hiba volt. Most mi lesz így a kormányváltással?

Figyelt kérdés

[link]

Ki fog derülni, vagy megint nem lesz semmi.

2022. ápr. 3. 14:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

14:23

Ha majd megtanultok a Fideszeddel kulturáltan beszélni másokkal én nem “makizay” “cukkerberg” visszatérhetünk rá.

Péter 22’’

2022. ápr. 3. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy ez mitől csalás, nálunk is a járáshoz tartozó pici falukból behozzák busszal azokat a szavazókat, akiknek nincs autójuk.

Egy komment a poszt alatt:

"Hazugság!!!!! Ott voltam és szendvicseket hozott 2 fő a kisbusszal, akik minden szavazókörbe szállítják!!! Gondolom a demokrácia és szólásszabadság nevében törölni fogod a kommentemet, de sebaj, mindenhol máshol közzéteszem az ordas hazugságodat!"

Nem tudom, hogy igaz-e, nem tudhatjuk, legalábbis én nem, mivel nem voltam ott, de mivel nem voltam ott, így azt se tudhatom, hogy Szélnél van-e az igazság.

2022. ápr. 3. 14:44
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

14

Egy ellenzéki politikus sose hazudik ... csak ha kell.

2022. ápr. 3. 14:47
 14/17 anonim ***** válasza:
:) Nem ironizáltam, komolyan gondolom, hogy nem tudhatjuk, hogy kinek van igaza. Ezzel csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem kell felülni az ilyennek, egyiknek sem, a posztnak sem és az alatta lévő kommentnek sem. Hogy ez még gyakorin tovább is van osztva, az pedig felesleges hangulatkeltés... fb posztot osszatok tovább fb-on, és mivel hozzászólni is lehet, így ez itt teljességgel felesleges volt!
2022. ápr. 3. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
12. A solymári polgármester ugyanezt írta. "Az alábbi tájékoztatást küldtem a képviselő asszony közösségi oldalára: A PHR-858 fehér Ford Transit, a községi kisbuszunk. Szendvicset/ellátmányt hord a szavazókörökbe. Egyébként a választás rendjének megsértése bűncselekmény. Ezzel vádolni pedig hamis vád (ez is bűncselekmény). Megtesszük a feljelentést. Tisztelettel kérem a képviselő asszonyt, hogy tartózkodjon szeretett községünk befeketítésétől. Előbb tájékozódjon mielőtt hisztériát kelt! Ha jól látom a képen: ez a bejelentkezése a képviselő asszonynak KÉK-Ovi előtt van közvetlenül. <150 méterre a szavazókörtől tiltja a törvény az ilyen tevékenységet. Dr. Szente Kálmán Solymár polgármestere
2022. ápr. 3. 14:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

:D

Ez jó, köszi, hogy megosztottad!

2022. ápr. 3. 15:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nevezik felénk szopásnak Kérdező!

Ennyire nem lehettek betojva! :D

2022. ápr. 3. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!