Akik az összefogásra szavaznak, azok általában betelepülők leszármazottjai, mint svábok, bajorok stb?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 14:02
11/23 anonim válasza:
Belegondoltál már egyszer is, hogy a leggyakoribb családnevek közt miért van ott a Tóth, Horváth, Németh, Oláh, Rácz....
Az ország lakossága borzasztóan kevert, nem nagyon van itt olyan, aki 100% "magyar".
13/23 A kérdező kommentje:
Látom nem vágod a mai dns vizsgálatokat :))
2022. ápr. 3. 14:13
14/23 anonim válasza:
Erdélyből majd a Fideszre jön a sok levélszavazat.
Érdekes, a burgenlandi magyarok nagy többsége tisztában van a nemzetiségével és a származásával is. nem keverik a kettőt
15/23 A kérdező kommentje:
Ezért könnyű magyarozni!
2022. ápr. 3. 14:20
16/23 anonim válasza:
Én ízig vérig székelyként rájuk szavaztam, ez akkor paradoxon?
17/23 anonim válasza:
Kérdező te azt se tudod mi az a dns.
Melyik sámán látnok mondta neked hogy a dns-ed alapján szkíta vagy? 🐛
18/23 anonim válasza:
"burgenlandi magyarok" helyesen őrvidéki magyarok. Sajnos őshonos őrvidéki magyar már nagyon kevés van, a legtöbb magyar nemzetiségű az Őrvidéken bevándorló vagy első másod generációs bevándorló leszármazott.
19/23 anonim válasza:
#16 neked többezer km-re milyen közöd van az Magyarországon élők életéhez? ne te döntsd el, hogy hogyan éljünk. Nekem sincs jogom szavazni Erdélybe, hiába vagyok magyar
20/23 anonim válasza:
19) Azért az erdélyi magyaroknak se mindegy, hogy melyik kormány van Magyarországon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!