Végre meggyőztem a fideszes anyámat, hogy menjen el szavazni és elment, csakhogy a fideszre. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ezt akkor most benéztem?
Anyám, akit nem neveznék meg, de még négyszemközt is anyámnak hívok nem akart elmenni szavazni. Én MárkiZayra szavaztam, aki viccesen megkért, hogy győzzem meg a ,,fideszes anyámat", hogy menjen el szavazni. Megtettem, ráment pár napom a meggyőzésére, de sikerült és elment anyám szavazni. Amikor haza fele jöttünk, derűlt ki, hogy anyám a fideszre szavazott.
Most akkor Márki-Zay benézte ezzel a mondatával?
Másnak is van ilyesmi tapasztalata?
2022. ápr. 3. 13:55
11/14 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül.
A fideszes szomszédomnak januárban 48 évesen infarktusa volt és miközben pakolták a mentőbe azt kérdezte az orvostól, hogy "Dr.úr, menni az esélyem megélni az áprilist?"
12/14 anonim 

válasza:

Én már két éve halott vagyok, de már leadtam a voksom a Fideszre.
Józsi bácsi/99
13/14 anonim 

válasza:

Nálam az egész gombatelep leszavazott a pincéből a Fideszre, félnek MZP-től, hogy paprikást akar belőlük csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!