Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végre meggyőztem a fideszes...

Végre meggyőztem a fideszes anyámat, hogy menjen el szavazni és elment, csakhogy a fideszre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ezt akkor most benéztem?

Anyám, akit nem neveznék meg, de még négyszemközt is anyámnak hívok nem akart elmenni szavazni. Én MárkiZayra szavaztam, aki viccesen megkért, hogy győzzem meg a ,,fideszes anyámat", hogy menjen el szavazni. Megtettem, ráment pár napom a meggyőzésére, de sikerült és elment anyám szavazni. Amikor haza fele jöttünk, derűlt ki, hogy anyám a fideszre szavazott.

Most akkor Márki-Zay benézte ezzel a mondatával?

Másnak is van ilyesmi tapasztalata?

2022. ápr. 3. 13:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
:D:D:D:D:D
2022. ápr. 3. 13:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Most ti ennyire aggódtok, vagy mi ez az ötlettelen egész napos trollkodás? Lol
2022. ápr. 3. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, hányszor győzted meg?
2022. ápr. 3. 13:57
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Én csak azért mentem el, mert Clintonné is mondta, hogy menjünk, ezért a Mi Hazánkra szavaztam.
2022. ápr. 3. 13:57
 5/14 anonim válasza:
100%
Én egyik barátnőmnek mondtam, hogy jó lenne tenni a változásért, menjen el szavazni, még videókat is küldtem neki, hogy miért is fontos hogy hova húzza az X-et... erre elment a Fideszre szavazni 18 évesen :"D
2022. ápr. 3. 13:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Mára sikerült meggyőznem. utólag kiderült, hogy MZP több körben is sértegette anyámat, és ő sértésnek érezte MZP viccelődéseit. Most haragszom kicsit anyámra. Ő meg tök jókedvű, mert állítása szerint ,,Anya-MZP 1:1"
2022. ápr. 3. 14:00
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Cuki történet, csak egy a baj vele. Egy meggyőződéses fideszest otthon sem lehet tartani szavazáskor, kivéve, ha haldoklik.

De még akkor is inkább mozgóurnát kér, hátha megéri, míg kihozzák.

2022. ápr. 3. 14:00
 8/14 anonim ***** válasza:
18%
Mítoszt csinál a baloldal a fideszből. :)))
2022. ápr. 3. 14:04
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

remélem, wc-re

azért elmentél két győzködés között

egyébként a kérdés volt már. Most akkor neked 2 anyád van? Ha igen, nem szavaznának a Fideszre (mivel a kormány ellenzi a melegek gyereknevelését), szóval az igazmondás könyvébe nem kerül be a neved.

2022. ápr. 3. 14:04
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Na, én is pontosan így jártam.

ANYA-mzp 1:1

2022. ápr. 3. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!