Végre meggyőztem a fideszes anyámat, hogy menjen el szavazni és elment, csakhogy a fideszre. Mit tegyek?
Ezt akkor most benéztem?
Anyám, akit nem neveznék meg, de még négyszemközt is anyámnak hívok nem akart elmenni szavazni. Én MárkiZayra szavaztam, aki viccesen megkért, hogy győzzem meg a ,,fideszes anyámat", hogy menjen el szavazni. Megtettem, ráment pár napom a meggyőzésére, de sikerült és elment anyám szavazni. Amikor haza fele jöttünk, derűlt ki, hogy anyám a fideszre szavazott.
Most akkor Márki-Zay benézte ezzel a mondatával?
Másnak is van ilyesmi tapasztalata?
Cuki történet, csak egy a baj vele. Egy meggyőződéses fideszest otthon sem lehet tartani szavazáskor, kivéve, ha haldoklik.
De még akkor is inkább mozgóurnát kér, hátha megéri, míg kihozzák.
remélem, wc-re
azért elmentél két győzködés között
egyébként a kérdés volt már. Most akkor neked 2 anyád van? Ha igen, nem szavaznának a Fideszre (mivel a kormány ellenzi a melegek gyereknevelését), szóval az igazmondás könyvébe nem kerül be a neved.
Na, én is pontosan így jártam.
ANYA-mzp 1:1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!