Hogyan nyugtassam meg a barátomat?
Figyelt kérdés
Voltunk együtt szavazni a Fideszre. Ő elmondása szerint nagyon izgul a Fidesz győzelméért, én is izgulok, de én nyugodtabb vagyok azért. Fél, hogy visszajön Gyurcsány vagy a felesége.2022. ápr. 3. 12:16
11/21 anonim válasza:
Ha azt hazudja, hogy búza akkor biztos nem küldik el Ukrajnába harcolni.
12/21 anonim válasza:
Szexeljetek. Közben kit érdekel, ki nyer? Ami rajtatok múlott, megtettétek, minek tovább görcsölni?
Üdv,
egy ellenzéki
13/21 anonim válasza:
Úristen, kérdező, ha ez komoly, inkább nem is minősítenélek.
14/21 anonim válasza:
Tényleg ennyire sötét az átlagos, ostoba, trágyával etetett ellenzéki, hogy nem ismer fel egy ilyen szánalmas kis trollkodást? Ejnye.
15/21 anonim válasza:
Mondf neki hogy ha Gyrcsánynak sikerult visszajonnie 10 ev utan akkor 12 ev mulva Orbinak is sikerulhet
17/21 anonim válasza:
Még az is jobb mintha a fingesz maradna.
18/21 anonim válasza:
Hülyék vagytok mind a ketten! Ellipszilonos jével.
19/21 anonim válasza:
"Úgy hiszem a 4 év alatt én pattanok nyugatra."
Szerencsére a nyugat a következő négy évben le lesz szőnyegbombázva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!