A népszavazáson hogy fogtok szavazni?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 01:37
11/14 anonim válasza:
Baloldali lmbtq+ közösségbe tartozó édesanyaként írom most ezt a kommentet. Tisztában vagyok vele, hogy egy nem létező jelenségről kell szavazni, hiszen ilyenre még nem volt példa, hogy óvodáskorúaknak ilyen előadásokat tartottak. Ennek ellenére én ezt a népszavazást egy "megelőzés"nek értelmezem, hogy ne is legyen. Természetesen én mindenben támogatni fogom a gyermekem és az apukával közös megegyezés alapján gender neutral nevelésben lesz része. Viszont én azt szeretném majd hogy a gyermekem nekem mondja el az érzéseit, hozzám forduljon, tőlem informálódjon ne kisgyerekkorban az óvodában mondják el neki vadidegenek hogy lehet nemet változtatni vagy a saját nemedhez vonzódni. 12évesen jöttem rá, hogy pánszexuális vagyok és a szüleimmel beszéltem ezt meg és ezt is tartom mai napig korrektnek. Összegezve: nem, nem szeretném hogy a gyermekem ilyen fiatalon mástól tudja meg ezeket az információkat. Így én 4 nemmel szavaztam.
12/14 anonim válasza:
8x + Ráírtam hogy orbán viktor halálát kívánom
13/14 anonim válasza:
Ha oviban vagy alsó tagozatban ezt akarják már erőltetni, akkor miért tilt annyi mindent a média? Pl metal a radióban . Én se erőltetem, hallgatom otthon és még rengeteg mindent fel tudnék ide sorolni. Minek már kisgyerek korban ezt erőltetni? Legalább várnák meg míg felvilágosítják őket. Vagy inkább oviban is hallgassanak black metalt? Miért annyira kirekesztőek az emberek??
brühühű
14/14 anonim válasza:
8X plusz egy fasz és sikerült legalább ez érvénytelen lett 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!