Szerintetek az összefogás-pártiak is tudják már, hogy nincs esélyük, csak választás előtt egy nappal ciki lenne negatívan nyilatkozni?
Mindenféle bántás nélkül
Négy és nyolc éve választás előtt ugyanez ment itt a gyakorikérdéseken, minden ellenzéki nagyon bízott a rendszerváltásban, már előre ünnepeltek. Mind a kétszer nagy pofáraesés lett a vége. Most is hasonló lehet? Van aki szerintetek szívből hisz ebben az egészben, vagy csak nem szabad mutatni a csalódottságot, mert akkor mégnagyobb lesz a bukás?
Én az utóbbi hónapokban gyűjtöttem az ellenzéki szájhősködéseket, hogy Orbán mennyire bukni fog.
Hétfőn szépen végigmegyük rajtuk. :)
Nálunk diplomás, idegennyelveket beszélő, értelmiségiként dolgozó, világot látott emberek között kb fele-fele az arány. A még élő szülők között viszont kb 80% Fideszes.
Én egyik párti sem vagyok, már rég tudomásul vettem, hogy egy nyugger prolikráciában élünk, ahol 4 évente rendeznek egy showműsort választás néven, ahol az nyer aki a leggátlástalanabbul tudja manipulálni az emberek többségét (akik sokszor azt se tudják, miről döntenek).
Nem lehet ezzel mit csinálni, a többségnek az esze annyi, mint egy marék lepkének, én a cenzusos választásban hinnék, ahol valamilyen értelmi képességhez vagy teszt kitöltéséhez kötnék a szavazati jogot,ahol legalább az kiderül,h az illető tudja e hogy miről szavaz. Talán akkor kénytelenek lennének a politikusok ügyek mentén politizálni és letenni valamit az asztalra, nem csak ezt a középnzmilliárdokból nyomatott gyűlöletkampányt meg rémhírkampányt ami legegyszerűbb csőcseléknek szól.
Szóval behúzom az X-et a Kutyapártra, hátha bejutnak a parlamentbe, amúgy meg bekészítem a popcorn-t és nézem a show-t,végül is 4 évente egyszer van csak ilyen, sírhatnék is rajta, de inkább nevetek, ha már választani lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!