Aki nem akar a Fideszre szavazni, miért őket erősíti mégis?
20.
Te semmilyen tényeket, észérveket nem soroltál fel, ami arra vonatkozik, hogy hogyan lehet a jelenlegi rendszert leváltani. Nézd mindenkinek joga van arra szavazni, akire akar, szóval szavazhatsz a Mi hazánkra, ha téged meggyőztek, vagy bármely más pártra, de a tény akkor is az, hogy kis párt nem fog kormányt alakítani. Annyi lesz esetleg, hogy pár emberük bejut a parlamentbe, de semmi érdemi változást nem fog hozni a jelenlétük. Mert ha olvasol fórumokat, akkor egyértelműen látszik, hogy bár vannak a kis pártoknak is támogatói, de azért is kicsik, mert a többség most 2 közül fog választani. Tehát jelenleg ha te vagy bárki más változást akar, el akarja takarítani a Fideszt a kormányzásból, akkor nem velünk nem vagy, hanem saját magaddal szúrsz ki, de utána ne csodálkozzatok, ha esetleg a Fidesz diktál továbbra is. Azt nem vagytok hajlandóak megérteni néhányan, hogy ahhoz, hogy a Mi hazánk, Kutyák, vagy bárki más a jövőben ott lehessen, ez nem fog menni anélkül, ha nem állítják vissza a régi választási rendszert.
1. Miért nincs esélyük kis pártoknak (helyesebben fogalmazva: független, nem külföldről irányított pártoknak) kormányt alakítani? Azért, amit korábban leírtam. A megosztottság látszatát keltve érik el a valódi vezetőink, hogy mindenképpen az ő emberük nyerjen. Alternatívaként pedig szintén a saját emberüket kínálják fel. A hozzád hasonló, a többséget alkotó emberek miatt nem lehetünk szabad, független ország.
2. Ahogy szintén írtam már fentebb: az, hogy a Mi Hazánk bejusson a parlamentbe, fontosabb, mint hogy a két maffia közül melyik alakít kormányt, mivel utóbbiakat ugyanazok kézivezérlik külföldről.
22.
Bocs, de hülyeségeket írsz. 4 éve nem volt összefogás. Mindenki szavazott, ahova gondolta. Lett valami jobb irányba változás? Csak azt érték el, hogy ha felvetettek valamit, a kormány sokszor meg sem jelent, a kérdésekre úgy válaszoltak a kormány emberei, hogy annak köze sem volt a személyeskedésen és a hazugságokon kívül semmihez.
Kérdeztem, bejut a parlamentbe pár mi hazánkos. Mi fog változni a jelenlétükkel? Most is ott voltak. Talán kevesebb lett a lopás? Az EU pénzek mind odamentek, ahová az EU szánta őket?
Fogd már fel, hogy akkor se változik semmi, ha gyurcsány apád maffiája nyer! 2002 és 2010 között voltak kormányon, semmivel sem volt jobb, mint a mostani időszak.
Írtam már, hogy a Mi Hazánk parlamenten kívüli pártként is többet tett értünk, magyar emberekért, mint 1990 óta az összes kormány együttvéve. Ha lenne nekünk magyaroknak is parlamenti képviseletünk, még többet tudnának tenni értünk.
25.
Nem tudom, hogy érted ugyan mit tettek, de fogd már fel, hogy a változtatáshoz nem elég ha ott van pár emberük, akik csak felveszik a jó pénzt. Meg tudták akadályozni orbán lopását az elmúlt években a jelenlétükkel? Ha Orbán marad, akkor a MH pár emberének meg csak a beszéd marad, de változás nem lesz. Az meg már nagyon unalmas, hogy a fideszhez hasonlónak ti is mutogattok vissza Gyurcsányra. Felesleges összehasonlítani egy olyan időszakot a mostanival, amikor még nem ömlött be az EU-ból a pénz, és ráadásul volt egy elég komoly gazdasági világválság, ami keményen kihatott más országokra is, de ezt nagyon szeretitek ti is elfelejteni.
Miért, most nincs gazdasági világválság? Az egész covidhisztinek ez volt a célja. Mellesleg a covidiktatúrát is egyedül a Mi Hazánk ellenzi.
Linkeltem korábban egy másik kérdést, ahol elég jól leírják, mi mindent tett már értünk a Mi Hazánk. Ha elolvasni se vagy hajlandó, akkor nem sakkozok tovább egy galambbal.
27.
Meséld már el hogy itt milyen covid diktatúra volt az elmúlt hónapokban? Azt elismerem, hogy voltak értelmetlen döntések, mint pl. tavalyelőtt a kijárási tilalom, de tavaly május óta odamegy mindenki ahova akar és azt csinál, amit akar.
Hát ez jó, hogy a mostani gazdasági világválsággal jössz. Mi nem világos számodra azon, hogy 2010 előtt más volt a helyzet, mint most? HA vége lesz, mi ebből más országhoz képest nem fogunk gyorsan helyreállni, főleg, ha nem kapunk pénzt.
Elolvastam azt a linket, de engem nem győzött meg. Ja a nagy cigány és áldozatok mellett kiállók, akik közben meg könyvet égetnek...
"Azt elismerem, hogy voltak értelmetlen döntések, mint pl. tavalyelőtt a kijárási tilalom, de tavaly május óta odamegy mindenki ahova akar és azt csinál, amit akar."
Nem igaz. Számos területen dolgozóknak előírták, hogy oltassák be magukat olyan kísérleti vakcinával, ami többet árt, mint használ. A rendezvények látogatását is ehhez kötötték. A covidiktatúrának még messze nincs vége. Őszre berendelt a kormány több millió adag vakcinát, tehát tervben van a következő (már nem tudom követni, hányadik) hullám. Ráadásul ekkor már a WHO kötelezően előírhatja majd a kormányoknak, hogy milyen korlátozásokat vezessenek be. Ez utóbbiról minden párt sunyin hallgat - a Mi Hazánkat kivéve -, ami azt jelenti, hogy el fogják fogadni. Brutálisabb covidiktatúra kezdődik ősszel, mint valaha.
"Mi nem világos számodra azon, hogy 2010 előtt más volt a helyzet, mint most?"
Te még valószínűleg óvodás voltál, ezért nem tudod, hogy egyáltalán nem volt más a helyzet. Ugyanúgy válság volt, ugyanúgy gyarmat voltunk, ugyanúgy rabszolgák voltunk, ugyanúgy a multik és a bankok irányították az országot, mint most.
"HA vége lesz, mi ebből más országhoz képest nem fogunk gyorsan helyreállni, főleg, ha nem kapunk pénzt."
Soha nem fogunk már helyreállni. Az új világrend a szemünk előtt alakul. Erről is beszélt Toroczkai: https://www.youtube.com/watch?v=G5d1EmPusgU
"Elolvastam azt a linket, de engem nem győzött meg."
Akkor mondj egy kormányt, amelyik legalább feleennyit tett értünk magyarokért, tételesen felsorolva!
"Ja a nagy cigány és áldozatok mellett kiállók, akik közben meg könyvet égetnek..."
Jól teszik mind a kettőt.
"bár ha így haladnak,akkor égetés is lesz"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!