Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak, a Fidesznek bejöhet...

Orbánnak, a Fidesznek bejöhet ez a "stratégiai nyugalom" kampány?

Figyelt kérdés
Egyfelől jól hangzik, hogy Magyarország kimarad, távol tartja magát, másrészt a menekültek úgy is jönnek és Orbán is megszavazta az Oroszország elleni szankciókat, a magas európai infláció is ugyanúgy begyűrűzik hozzánk is.

2022. ápr. 2. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, jó ez.
Nem, bukás.
15 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Biztosan szerzett vele szavazókat annak ellenére hogy hazgugság az egész.

Mindenki nézze meg ezt a videót mielőtt szavazni megy .

[link]

2022. ápr. 2. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Miért ne? A Stop Soros kampány is bejött 2018-ban.
2022. ápr. 2. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Sajnos bejöhet, a sok buta ember erre vevő.
2022. ápr. 2. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha abból indulok ki, hogy mindenhol arról beszélnek az idősebbek és a látszólag nem az értelmiséghez tartozó emberek, hogy a háború ellen kell szavazni, akkor nagyon is. A szüleim is bevették. Mondjuk nekik megmondtam, hogy ha a Fidesz nyer, én mentem külföldre. Pedig most se élek rosszul (mérnök vagyok), de ha az folytatódik, ami az elmúlt 12 évben ment, akkor én abból köszönöm, de nem kérek.
2022. ápr. 2. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Nem, ez egy elbaxott üzenet volt, aminek a megváltoztatására már a kampány miat nem volt idő (mert stabil véleményt kellett tartani). Ha nyer a Fidesz, pálfordulásra számítok, mert külpolitikailag tarthatatlan, hogy V1-ek lettünk a V4-ekből.
2022. ápr. 2. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fő a kettős beszédd, így igen.
2022. ápr. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!