Orbánnak, a Fidesznek bejöhet ez a "stratégiai nyugalom" kampány?
Figyelt kérdés
Egyfelől jól hangzik, hogy Magyarország kimarad, távol tartja magát, másrészt a menekültek úgy is jönnek és Orbán is megszavazta az Oroszország elleni szankciókat, a magas európai infláció is ugyanúgy begyűrűzik hozzánk is.2022. ápr. 2. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, jó ez.
Nem, bukás.
15 szavazat
1/6 anonim válasza:
Biztosan szerzett vele szavazókat annak ellenére hogy hazgugság az egész.
Mindenki nézze meg ezt a videót mielőtt szavazni megy .
2/6 anonim válasza:
Miért ne? A Stop Soros kampány is bejött 2018-ban.
3/6 anonim válasza:
Sajnos bejöhet, a sok buta ember erre vevő.
4/6 anonim válasza:
Ha abból indulok ki, hogy mindenhol arról beszélnek az idősebbek és a látszólag nem az értelmiséghez tartozó emberek, hogy a háború ellen kell szavazni, akkor nagyon is. A szüleim is bevették. Mondjuk nekik megmondtam, hogy ha a Fidesz nyer, én mentem külföldre. Pedig most se élek rosszul (mérnök vagyok), de ha az folytatódik, ami az elmúlt 12 évben ment, akkor én abból köszönöm, de nem kérek.
5/6 anonim válasza:
Nem, ez egy elbaxott üzenet volt, aminek a megváltoztatására már a kampány miat nem volt idő (mert stabil véleményt kellett tartani). Ha nyer a Fidesz, pálfordulásra számítok, mert külpolitikailag tarthatatlan, hogy V1-ek lettünk a V4-ekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!