11/30 A kérdező kommentje:
A Mi Hazánk nekem már túl szélsőséges. Egyébként társadalmilag konzervatívra gondolok.
2022. ápr. 1. 22:11
12/30 anonim válasza:
Az a gond a Mi Hazánkkal, hogy radikális. A konzervatív pártokban a stabilitás, megbízhatóság, biztonság az igazi vonzerő (számomra legalábbis). Na, ez a Mi Hazánkról nem mondható el, ők leginkább egy mezőgazdasági katonaállamot idealizálnak. (enyhe tlzással, de tényleg csak enyhe). A programjuk egy jelentős része arról szól, hogy kit hogyan büntetnének.
13/30 anonim válasza:
Akkor könnyű a választás, Márki-Zay Péter a te embered. Keresztény, nem álkeresztény, ezáltal konzervatív is, a vallásosságából fakadóan.
14/30 anonim válasza:
11, hát akkor idén nincs nagyon kire szavazz:/ Szar helyzet.
Vagy szavazz a kutyákra. Azok centralisták, azaz ügyek mentén politizálnak, nem követnek kimondottan ideológiát, a baloldallal való koalíciót is konstans elutasítják. Nyilván nem pont azok akiket te keresel, de ügyek mentén simán hajlandóak az együttműködésre, ha jó az ötlet.
15/30 anonim válasza:
MZP amúgy tényleg jó döntés lenne, ha saját pártja lenne, nem pedig a baloldali gárda.
16/30 anonim válasza:
Lista: Mi Hazánk Egyéni: Fideszes jelölt
17/30 anonim válasza:
MZP-vel az a baj, hogy a pártok, amik mögötte állnak nem osztják nézeti nagy részét.
18/30 anonim válasza:
#13 MZP igen, de ha elolvasod a programjukat, az nem igazán konzervatív. Ahogy írták már előttem, ha saját pártja lenne a saját véleményével, akkor valóban szóba jöhetne az olyan konzervatívabb szavazóknak mint a kérdező, de jelenleg hiába konzervatív MZP, sem a 6 párt, sem a közös programjuk nem az. És nyilván azt a programot fogják megvalósítani, amit a 6 párt közösen kitalált. A cigányság pozitív diszkriminalizációja, a menekültkérdés "nyugatias" kezelése, a melegházasság és meleg párok általi örökbefogadás támogatása minden, csak nem társadalmi konzervativizmus.
19/30 anonim válasza:
Elírtam, helyesen "A cigányság pozitív diszkriminációja" :D
#18 voltam, és igazán elférhetne már az oldalon egy "szerkesztés" menüpont...
20/30 A kérdező kommentje:
MZP mögött legnagyobb részt ugye a DK áll, ez a probléma. Még esetleg a Jobbik jobboldali párt onnan.
2022. ápr. 1. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!