Hogyan kell értelmezni ezt a kontextusából kiragadott Márki-Zay idézetet?
"Orbán Viktor egy személyben felelős azért, hogy most háború van Ukrajnában és emberek halnak meg."
Hogyan kell ezt értelmezni, hogy egyszemélyben felelős, mire gondolt Márki-Zay?
Egyszemelyben nyilvan tulzas.
De Orban sokat tett keresztbe hogy Ukrajna Nato tag legyen. Ha Nato tag lenne Ukrajna a ruszkik nem tamadtak volna meg.
Igy erti MZP
Sose lett volna NATO tag Ukrajna, ha 5 évvel ezelőtt történik, hogy csatlakozni akar Ukrajna a NATO-hoz abban az esetben már akkor támadást indított volna Oroszország..
De én pont ezt nem értem, eleve az a háború egyik fő oka, hogy Ukrajna NATO-tag akar lenni.
"Orbán Viktor egy személyben felelős azért, hogy most háború van Ukrajnában és emberek halnak meg."
Ez egy netto baromság!!!
"Hogyan kell ezt értelmezni, hogy egyszemélyben felelős, mire gondolt Márki-Zay?"
Fogalma sincs, hogy értette!! Nem tud helyes döntéseket hozni, még azzal kapcsolatban sem, hogy hány gyereke van!!
Szerintem teljesen érthető, hogy keresztbe tettünk Ukrajnának, elvégre ők csesztettk a külhöni magyarokat.
5os
Csesztetni kulhoni magyarokat csunya dolog. Nincs vita. De lerohani egy orszagot, gyilkolni meg bűn!!!
Szóval azért lettem lepontozva mert Orbán Viktor a felelős az Ukrán háború miatt!!
Reménytelen ilyen elmebetegekkel élni, aki ezt gondolja!!!
De Orbán Viktor nem rohant le senkit. Miért emlegeted egy lapon a kettőt?
Zelenszkij a magyarokat csesztette, Orbán meg Ukrajna NATO csatlakozását, a háborút meg Putyin indította.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!