Melyik kispárt juthat be a parlamentbe?
11
Szerintem teljesen értelmes dolgokat írtam eddig, de értelemből soha nem elég! :)
13 Ennek a kérdésnek az égvilágon semmi értelme nincs, hiszen ha ugyanezt megkérdezted volna a Fidesszel vagy az ellenzékkel kapcsolatban, arra sem tudna az égvilágon senkisem válaszolni, főleg ilyen válságos, kiszámíthatatlan időszakban.
Mellesleg a Kutyák szakértői kormányt támogatják, tehát azt már most kijelenthetem, hogy csak jobban járnánk, hiszen azt senkisem vitatja, hogy szakértőkkel többre megy az ember, mint olyanokkal, akik sógor-koma-jóbarát titulussal vannak ott. Mellesleg rengeteg lehetősége lett volna a kutyáknak, hogy lopjanak, csaljanak, megszavazhattak volna maguknak magasabb fizetést(ott ahol önkormányzati képviselők)- nem tették, szóval be kell valljam én akárhogy is keresem a kifogásokat, érveket a kutyák ellen, nem találok semmit, teljes mértékben civilszférából jöttek, ők magát a politikát akarják megváltoztatni, ami kifejezetten szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!