Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik kispárt juthat be a...

GreatLear kérdése:

Melyik kispárt juthat be a parlamentbe?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 19:59
1 2
 11/17 felkelhetetle ***** válasza:

11

Szerintem teljesen értelmes dolgokat írtam eddig, de értelemből soha nem elég! :)

2022. ápr. 2. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Oké. Tegyük fel, hogy a kutyák nyernek a választáson, még a 2/3 is összejön. Szerinted milyen négy év következne?
2022. ápr. 2. 18:52
 13/17 felkelhetetle ***** válasza:

13 Ennek a kérdésnek az égvilágon semmi értelme nincs, hiszen ha ugyanezt megkérdezted volna a Fidesszel vagy az ellenzékkel kapcsolatban, arra sem tudna az égvilágon senkisem válaszolni, főleg ilyen válságos, kiszámíthatatlan időszakban.

Mellesleg a Kutyák szakértői kormányt támogatják, tehát azt már most kijelenthetem, hogy csak jobban járnánk, hiszen azt senkisem vitatja, hogy szakértőkkel többre megy az ember, mint olyanokkal, akik sógor-koma-jóbarát titulussal vannak ott. Mellesleg rengeteg lehetősége lett volna a kutyáknak, hogy lopjanak, csaljanak, megszavazhattak volna maguknak magasabb fizetést(ott ahol önkormányzati képviselők)- nem tették, szóval be kell valljam én akárhogy is keresem a kifogásokat, érveket a kutyák ellen, nem találok semmit, teljes mértékben civilszférából jöttek, ők magát a politikát akarják megváltoztatni, ami kifejezetten szimpatikus.

2022. ápr. 2. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Gondolom, a programjuk is szimpatikus. Mondjuk az ingyen sör, örök élet nem lenne rossz.
2022. ápr. 2. 19:36
 15/17 felkelhetetle ***** válasza:
Van rendes programjuk is. :)
2022. ápr. 2. 19:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Repülőgép forgalom a föld alá, ózonlyuk befoltozása, pénz megszüntetése........ ez annyira rendes program, hogy majdnem komolyan vettem. Jó éjszakát. Holnap pedig hajrá MKKP.
2022. ápr. 2. 20:50
 17/17 felkelhetetle ***** válasza:

16

Majdnem.

Parancsolj:

[link]

2022. ápr. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!