Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem undorító keverni a választ...

Nem undorító keverni a választást a népazavazással kedves fideszesek?

Figyelt kérdés

Közvetlenül a szavazófülkében nyomják a propagandát az emberek arcába a debil népszavazásukkal. Ráadásul a elhúzzák a szavazatok számlálását akár éjszakáig is ami segíti őket a csalásban.

Hogy lehet egy demokráciában ilyet csinálni?

2022. ápr. 1. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem,nyugaton ez teljesen természetes.. S sokkal költséghatékonyabb.. Kedves kérdező,ha a Nyugat a példaképed,akkor nézd meg ott hogy szokták..
2022. ápr. 1. 19:34
 12/18 anonim ***** válasza:
44%
Undoríó.
2022. ápr. 1. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:
A zemberek akarták, hogy így legyen.
2022. ápr. 1. 19:39
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

AZ 1990-es években hajnalra lettek meg az eredmények, mégis mindenki tisztességesnek tartotta a választásokat. A külföldi megfigyelők is.

Mit vered magad, kérdező? Hülyeséget kérdeztél és kész!

2022. ápr. 1. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

"Tehát közel kétszer annyi szavazatot megszámolni nem tart majd tovább mint egyébként szokott?"

Mondott ilyet valaki? Azt írtuk neked ketten is, hogy természetesen tovább fog tartani. Elsősorban nem azért, mert számolni kell a népszavazást is, hanem azért, mert később lesz egyértelmű az eredmény, mint 2018-ban. Amikor olyan 80%-os feldolgozottságnál a Fidesz 50% körül volt, a második legtöbb voksot kapó párt meg cirka 20%-on, az azért elég egyértelmű volt. Idén ez nem lesz ilyen egyértelmű, ezért fog hajnalba nyúlni, nem beszélve arról, hogy valószínűleg többen fognak elmenni szavazni, mint 4 éve.

"amikor sokkal könnyebb csalni, leállítani a rendszert feltűnés nélkül, stb."

Az nem lehet, hogy csak szimplán üldözési mániád van?

2022. ápr. 1. 19:45
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező menj el szavazatszámlálónak.. Én voltam,s most is leszek. Ja és BALOLDALI vagyok mielőtt engem is lefideszeznél,ami nekem sértő..Szóval az urnát az első szavazó előtt zárjuk le.. A nap végén kiborítjuk a szavazatokat,és párosával megszámoljuk..Utána mindenki ellenőrzi a másikát. Ha valahol hibát találunk jelezzük. HA ez megvan akkor MINDENKI,ismétlem mindenki aláírja a jegyzőkönyvet,és az eredmény mehet fel a www.valasztas.hu oldalra,meg minden küldött kap egy másolatot. HA bármi eltérés lenne 4-5-6 másolat van ami bizonyítja..S azonnal újraszámlálást lehet kérni.. Szerinted ezek alapján hol fognak csalni?:)MAgyarországon 32 éve nem lehet csalni a szavazatszámlálásnál. Nyílván buszoztatás mindenhol van,meg szavazatvásárlás. De a szavazatszámláló biztosok ingyen munkát csinálnak,nem tudnak csalni,ha tudnának akkor majd pont az egy Fideszes fog csalni 4-5 ellenzékivel szemben..S mindenki tudja 5-8 év börtön jár érte.. Annyit senkinek nem ér..Szóval menj el szavazatszámlálónak mielőtt ilyen baromságot írsz.
2022. ápr. 1. 19:49
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
16os, igazat írsz, de nagyon lefognak pontozni. 😥
2022. ápr. 1. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:
68%
17-es tudom..Azt a baloldalit is lepontozzák aki megírja az igazat.Megbolondultak az ellenzéki szavazok is..Mióta a neonáci Jobbik szellemiségét átvették....
2022. ápr. 1. 20:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!