Elolvastad az Ellenzéki Összefogás programját?
Elolvastam, bár nagyon sokmindennel nem értek egyet. Rengeteg dolog van benne, amit máshogy csinálnék, vagy máshogy látom jónak, de az a legdurvább, hogy még így is az ő programjuk áll a legközelebb az elképzeléseimhez.
Kitöltöttem nemrég egy ilyen kérdőívet is, az alapján 60%-ban stimmelnek az én válaszaim a 6 párt véleményével, és ezzel a 60%-kal ők vannak a legközelebb hozzám... Magyarul nincs ma olyan párt (vagy lehet hogy van, csak mérhetetlen támogatással) amelyikkel legalább 75%-ban egyezne a világnézetem, ami azért valahol elég szomorú.
Nincs programja, csak kívánságlistája
Ez az ellenzék 2004-ben azt ígérte, hogy Nem lesz gázáremelés!!
Úgy olvasd!
"Ez az ellenzék 2004-ben azt ígérte, hogy Nem lesz gázáremelés!!
Úgy olvasd!"
Ez a miniszterelnök-jelölt pedig azt ígérte, hogy lesz ingyenes tömegközlekedés és helyi adókat fog eltörölni ha polgármester lesz.
Majd megválasztották, és ingyenessé tette a helyi tömegközlekedést és helyi adókat törölt el vagy csökkentett, de a többi ígéretének is már több, mint háromnegyedét megvalósította. Így olvasd :)
Természetesen elolvastam az összes párt programját, ami publikált ilyet. Én ez alapján döntök.
Amelyik nem publikál, azt nem veszem komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!