Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elolvastad az Ellenzéki...

Tisztelt Miszter Miniszter kérdése:

Elolvastad az Ellenzéki Összefogás programját?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 1. 15:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, és az olvasottak alapján rájuk szavazok.
Igen, és az olvasottak alapján nem rájuk szavazok.
Nem, mert anélkül is rájuk szavazok, mert a fidesz leváltása a legfontosabb.
Nem, mert úgyse tudnak meggyőzni, hogy rájuk szavazzak.
Nem, mert nincs rá időm.
Nem, mert nem érdekel.
Nem, mert úgyis csak ígérgetnek és hazudnak benne.
Beleolvastam, de az egészet nem olvastam el.
Elkezdtem olvasni, de annyira nem tetszett, hogy abbahagytam.
Nem tudok olvasni.
59 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Elolvastam, bár nagyon sokmindennel nem értek egyet. Rengeteg dolog van benne, amit máshogy csinálnék, vagy máshogy látom jónak, de az a legdurvább, hogy még így is az ő programjuk áll a legközelebb az elképzeléseimhez.

Kitöltöttem nemrég egy ilyen kérdőívet is, az alapján 60%-ban stimmelnek az én válaszaim a 6 párt véleményével, és ezzel a 60%-kal ők vannak a legközelebb hozzám... Magyarul nincs ma olyan párt (vagy lehet hogy van, csak mérhetetlen támogatással) amelyikkel legalább 75%-ban egyezne a világnézetem, ami azért valahol elég szomorú.

2022. ápr. 1. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Minek? Tele van olyan dolgokkal amit úgysem fognak teljesíteni. A programjuk csak arra való, hogy a buta balos érzelmű embereknek a szavazatukat megszerezzék.
2022. ápr. 1. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Nincs programja, csak kívánságlistája

Ez az ellenzék 2004-ben azt ígérte, hogy Nem lesz gázáremelés!!

Úgy olvasd!

2022. ápr. 1. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Azt olvasnom se kellett, a kormány eddigi 12 éves "programja" nekem elég is volt, hogy innentől az Összevisszaságra szavazzak.
2022. ápr. 1. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

"Ez az ellenzék 2004-ben azt ígérte, hogy Nem lesz gázáremelés!!

Úgy olvasd!"

Ez a miniszterelnök-jelölt pedig azt ígérte, hogy lesz ingyenes tömegközlekedés és helyi adókat fog eltörölni ha polgármester lesz.

Majd megválasztották, és ingyenessé tette a helyi tömegközlekedést és helyi adókat törölt el vagy csökkentett, de a többi ígéretének is már több, mint háromnegyedét megvalósította. Így olvasd :)

2022. ápr. 1. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2022. ápr. 1. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Természetesen elolvastam az összes párt programját, ami publikált ilyet. Én ez alapján döntök.

Amelyik nem publikál, azt nem veszem komolyan.

2022. ápr. 1. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Jhaj igen a DK vezette baloldali tömb már csak a hitelességéről híres.. ha valódi programot akarsz, ott a Mi hazánk 100 oldalas virradat tervezete.
2022. ápr. 1. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!