Miért nem értik meg az emberek hogy a jövő és a jelen a Mi Hazánk lenne ?
Nem tudtok csak nagyon keveset róluk, és annak is nagy része nem igaz ,hamis blabla amit egyik másik párt propagált.
Majd a tetteik magukért fognak beszélni.
Nézd, az én szememben, aki könyvet darál, az műveletlen, a legutáltabb tankönyvemet vagy kötelező olvasmányomat sem darálnám le, pedig biztos vagyok benne, hogy vannak olyan diákok, akik szívesen elégetnék rituálisan némelyik nagyon utált tantárgyukhoz kapcsolódó könyveiket a suli végeztével. A könyv érték akkor is, ha nem értek egyet a tartalmával, ha más miatt nem, képet ad az adott korszakról. És hol van a könyvdaráló? A Mi Hazánkban.
Nem szimpatizálok az abortusz ellenességükkel sem. Nekem rokonomnak az élete múlt rajta valamikor. Nem azt mondom, hogy a védekezés eszközeként el kell fogadni, és boldog-boldogtalan szaladgáljon minden együttlét után, de nem is lehet ezzel szórakozni. Viszont azt nem látják (és a Fidesz sem), hogy máshova kellene helyezni a hangsúlyt a felelőtlen gyerekcsinálás terén. Nagyon fontos lenne a szélesebb körű megfelelő felvilágosítás, nagyon fontos lenne, hogy mindenki számára könnyen elérhetők legyenek a megelőző védekezési eszközök férfiaknak és nőknek is, megfizethető áron, nincs 100%-os védekezés, így nem elég, ha csak az egyik fél védekezik. Tök jó, hogy gyerekeknek már elérhető a méhnyakrákot megelőző védőoltás, de felnőtteknek pénzbe kerül.
Nem mondom, hogy a Mi Hazánk szar, vannak jó elképzeléseik, de érkezzenek meg a 21. századba, és vegyenek vissza a radikális hozzáállásukból, mert ez sokaknak taszító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!