Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki az a Posta Imre?

Ki az a Posta Imre?

Figyelt kérdés
Ki az?

2022. ápr. 1. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak itt halottam róla, nem tudom.
2022. ápr. 1. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Posta Irén férje.

(nem, ez csak vicc)

2022. ápr. 1. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom egy bukott rendőrpszichológus, manapság egy eléggé elborult veszélyes mainstream politikán kívül eső összeesküvéshívő politikai/vallási szekta vezére.
2022. ápr. 1. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Végzettsége pszichológus. A rendőrségnél dolgozott szakpszichológusként régen.

De azóta alapított egy saját konteós közösséget, és gyakran szidja Orbánt, mert szerinte az egész fideszt a háttérből titokban Izraelből irányítják (mindezt azokra hivatkozva amiket a rendőrségnél belső körökben látott)

2022. ápr. 1. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"gyakran szidja Orbánt"

Azért ezen már jócskán túl ment egy ideje.

A közelmúltban egy szektás összejövetelen saját maguk által felállított "bíróságként" "halálos ítéleteket" osztogattak különböző kormánypárti illetve ellenzéki politikusokra is, aminek végrehajtására az "isteni gondviselést" jelölték meg. Meg talán önkénteseket is kerestek erre a közönségben, amire bőszen jelentkeztek. Egy ideig alkotmányos rend megdöntésére tett előkészületek miatt ült előzetesben, most háziőrizetben ül talán, és el van tiltva a közösségi médiától.

2022. ápr. 1. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!