Árokpart kérdése:
Szerintetek is sokkal népszerűbb most Posta Imre mint annak idején Budaházy Gyuri?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 22:54
1/11 anonim válasza:
A kutyát nem érdeklik az ilyen idióták. Nem értem, minek csinálsz nekik reklámot amúgy.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem én csinálok neki reklámot a média futtatja.
2021. okt. 4. 22:58
4/11 anonim válasza:
Rajtad kívül senkitől nem láttam "futtatva" sem itt, sem máshol.
5/11 A kérdező kommentje:
4-es Ma este volt a Duna TV-n, ugyanazokat leadták mint amiket a videóban mondott.
2021. okt. 4. 23:01
6/11 IV. KecskeShajt válasza:
Az biztos, hogy ismertebb lett ezek után, mondjuk én már elég régen hallottam róla, nem most először.
7/11 anonim válasza:
Pontozd le az ilyen hőbörgő válaszadókat Parti!
8/11 anonim válasza:
Nem. Anno az összes jobbikos Szabadságot Budaházynak! stb pólókban szaladgált, szegény Postával meg a kutya nem törődik, úgy vannak vele, hogy ott rohadjon meg oszt jólvan
9/11 anonim válasza:
Origó: előre beszerezték a fegyvereket a szélsőségesek.
Megnyitva a cikket: azt beszélték meg, hogy honnan szerzik majd be a fegyvereket.
Bruhhhahahaha
10/11 anonim válasza:
Évtizedek óta olykor belefutottam videóiba, de annakelötte én Drábik János videóin cseperedtem fel, és volt benne logika...
és nekem Posta előadás módja mindig tenyérbemászó volt na meg Akkora baromságokat hordott össze teljesen logikátlanul és arra gondoltam még egy senki, aki pénzt kér az idióta előadásaiért.... egyszerű nem volt szimpatikus.
Aztán a napokban tudtam meg, hogy Posta Imre nem egy senki.
1. Katonai Műszaki Főiskola.
2. Kossuth Lajos Tudományegyetem (–1998, pszichológia
Én vagyok egy senki, hozzá képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!