11/15 Isti22 válasza:
Régen se volt értelme, a mai információs világban meg végképp nincs. Elég a szavazóhelyiségek környékét biztosítani, hogy ne lehessen etikátlanul befolyásolni a szavazókat.
12/15 anonim válasza:
Emlékszem, amikor 2010 előtt még volt ilyen szabály, és mindenki be is tartotta, csak az MSZP nem. A Fidesz helyében én is azt mondtam volna, hogy ennek így tényleg nincs értelme.
13/15 anonim válasza:
Nincs értelme szerintem sem, jól tették, hogy eltörölték, rég elkellett volna, már a 2000-es évek elején sem láttam értelmét. Hogy a szavazóhelyeken tilos az rendben van és helyes, de máshol teljesen felesleges. Kocsmában is mindig politizált mindenki, még a választás napján is és azzal heccelték egymást hogy feljelentés lesz vaaagy egy korsó sörrel esetleg lehet korrumpálni.
14/15 after stroke válasza:
Mert eltörölte a fidesz,, hogy az utolsó pillanatig mehessen a szardobálás.
15/15 anonim válasza:
#14. Korábban is ment, minden szabály annyit ér, amennyit betartanak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!