Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most amolyan kampánycsend van...

Most amolyan kampánycsend van jelenleg a magyar politikában?

Figyelt kérdés

Az ellenzék hová tűnt? Már hónapok óta alig adtak életjelet magukról. Voltak pedig azóta olyan problémák, amikre reflektálhattak volna pl. a még tovább gyengült forint és a Covid újabb hullámának rossz kezelése.

Ezek olyan dolgok amikkel más országokban választást lehetne nyerni. Mire ez a nagy hallgatás? Talán kiegyeztek a Fidesszel??

A birkamenetre se volt semmi reakciója az ellenzéknek, mintha érezhetően visszább vettek volna a tempójukon. Pedig egy sikeres kampány után ilyet nem szabadba csinálniuk. Nem szabad így hagyni leülepedni az indulatokat, hanem mindig fenn kellene tartaniuk az érdeklődést. Mondhatni addig kell ütni a vas amíg meleg. Persze nem úgy meleg mint a Szájer.. értitek mire gondolok...

2021. dec. 4. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
covid miatt
2021. dec. 4. 18:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy luxus ez a hallgatás szerintem... Más is így gondolja?
2021. dec. 4. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
A covid most is az egyik fő probléma.
2021. dec. 4. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt igazad van, én is hiányolom a közös fellépést.

Másrészt azt is meg kell értenünk, hogy elő kell készíteni a közös programot, a közös listát és a közös kampányt. Ezeket nem szabad az utolsó pillanatra hagyni, mert az utolsó pillanatban 110%-ra járatott kampányt kell nyomni. 6 párt + egy civil miniszterelnök jelölt pedig csak sok-sok vitával, egyeztetéssel, képes ezeket a döntéseket meghozni, mert nem szabad senkinek a véleményét elnyomni. Ehhez pedig sajnos sok idő kell. Remélhetőelg idén minden elrendeződik és jövő év elején már teljes erőbedobással indulhat a közös kampány.

2021. dec. 4. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
28%
Én is nagyon hiányolom már jakab cirkuszát, dehát na...
2021. dec. 4. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tarthatna a szünet mondjuk

örökre

2021. dec. 5. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!