Mit csináljon az, aki tiszta lelkiismeretettel egyik párt jelöltjére se tenne x-et?
A kérdés adott.
Elmenjen , ne menjen, érvénytelenül szavazzon?
Akkor egyszerű a válasz.
Ne szavazz egyikre se.
Hallgasd meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=8iVvnaKk_fg
Töltsd ki itt a kérdőívet: [link]
Ha így is bizonytalan vagy, szavazz a kutyapártra, és segítsd őket bejutni a parlamentbe.
Én szavaznék a kutyapárta , csak az a baj hogy az egyáltalán nem vicces ami itt zajlik.
Egyébként én is arra hajlok hogy elmegyek és széttrollkodom a szavazólapot ….
Négy lehetőséged van.
-Megtalálni a legkisebb rossz alternatívát. Szoros eredményt várunk, így minden szavazat számít.
-Protestszavazat. Leginkább a Kétfarkú Kutya Pártra szokták adni. Nekik még esélyük is van bejutni a Parlamentbe, bemutatva a két nagy táborral elégedetlen tömeget. Viszont tudni kell róluk, hogy enyhén liberálisok.
Gődényéknek (NÉP) ne add a protestszavazatodat, mert ő minden választáskor feltűnik valami másik kamupárt égisze alatt, szerintem megbízhatatlanok. Gattyánéknak (Megoldás Mozgalom) is adhatod végül is, de ők nem jutnak be a Parlamentbe, sőt a párttámogatáshoz szükséges 1% is bravúros lenne nekik.
-Érvénytelen szavazat. Ez is azt jelzi, hogy nem vagy elégedett senkivel sem, még egy Kutyapárt vagy Gattyánék se jöhetnek szóba. Viszont értékeled, hogy vannak választások, hogy 1848-ban és 1956-ban életüket adták egy szabadabb országért.
-Nem elmenni szavazni. A fenti okokból, hogy mások a vérüket adták, hogy lehessen szavazni, kérlek ne ezt a lehetőséget válaszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!