Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a bizonyíték hogy minden...

Ez a bizonyíték hogy minden falusi cigány orbán hívő?

Figyelt kérdés

[link]

Nem nagyon értem hogy mit mondanak. Lényeg az hogy gyúúcsány mindenkit meg akar gyilkolni, óóbáán meg az olyan szintapikus, adott nyugdíjat is...

2022. ápr. 1. 07:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Az se lenne gáz rám nézve, ha ez igaz lenne, mert én ténylegesen utálom az ország lakóinak a nagy részét :) A fideszes hülyék nem mondhatóak többségnek, ha az összes szavazóképes polgárhoz mérem a szavazataik számát ;) Az ellenzék pedig egyáltalán nem homogén, kvázi nincs értelme ilyen megjegyzéseknek, hogy "sokkal rosszabbak".

Egyébként megtanulhatnál írni, vagy a fidesz/kádár suliban még azt sem sikerült? ;))

2022. máj. 6. 21:01
 32/35 anonim ***** válasza:

32# anyád is kérdezte hogy megtanultam e írni (amúgy kis 16 éves hülyegyerek lehetsz ha személyeskedésen kívül mást nem ismersz) amúgy 25 évesen nem igazán éltem a kádár korszakba kis vicces gyerek.

Esküszöm te leköpni való kis f@sz vagy (szégyelnem kéne azt hogy nem egy magyargyűlölő gyökér vagyok akkor bajok vannak a fejben az is biztos) de remélem minél hamarabb költözöl külföldre a tökéletes németekhez vagy angolokhoz esetleg franciákhoz mert ott minden jó és mindenki egy kedves jó lélek.

Hihetetlenek vagytok az ilyen gondolkodású embereket a középkorba felakasztották tudod

2022. máj. 7. 14:55
 33/35 anonim ***** válasza:

Lol, az érdemi részre nem reagáltál, befejezem veled ezt a bájcsevelyt :)

Remélem elfonnyadsz a magyarország nevű szartelepen :)

2022. máj. 9. 00:24
 34/35 anonim ***** válasza:
33# én meg remélem sok nyugati f@szt fogsz szopkodni az ottani minimál bérért egy eltűrt személy ként sok sikert kivánok
2022. máj. 9. 08:20
 35/35 anonim ***** válasza:
Ki?
2022. máj. 9. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!