Ez a bizonyíték hogy minden falusi cigány orbán hívő?
Nem nagyon értem hogy mit mondanak. Lényeg az hogy gyúúcsány mindenkit meg akar gyilkolni, óóbáán meg az olyan szintapikus, adott nyugdíjat is...
Az se lenne gáz rám nézve, ha ez igaz lenne, mert én ténylegesen utálom az ország lakóinak a nagy részét :) A fideszes hülyék nem mondhatóak többségnek, ha az összes szavazóképes polgárhoz mérem a szavazataik számát ;) Az ellenzék pedig egyáltalán nem homogén, kvázi nincs értelme ilyen megjegyzéseknek, hogy "sokkal rosszabbak".
Egyébként megtanulhatnál írni, vagy a fidesz/kádár suliban még azt sem sikerült? ;))
32# anyád is kérdezte hogy megtanultam e írni (amúgy kis 16 éves hülyegyerek lehetsz ha személyeskedésen kívül mást nem ismersz) amúgy 25 évesen nem igazán éltem a kádár korszakba kis vicces gyerek.
Esküszöm te leköpni való kis f@sz vagy (szégyelnem kéne azt hogy nem egy magyargyűlölő gyökér vagyok akkor bajok vannak a fejben az is biztos) de remélem minél hamarabb költözöl külföldre a tökéletes németekhez vagy angolokhoz esetleg franciákhoz mert ott minden jó és mindenki egy kedves jó lélek.
Hihetetlenek vagytok az ilyen gondolkodású embereket a középkorba felakasztották tudod
Lol, az érdemi részre nem reagáltál, befejezem veled ezt a bájcsevelyt :)
Remélem elfonnyadsz a magyarország nevű szartelepen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!