Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Teszteljük, ki kire szavaz?

Teszteljük, ki kire szavaz?

Figyelt kérdés

Igen, van rengeteg ki kire szavaz kérdés, de most tekintsünk erre úgy mintha ez itt most a szavazólap lenne, ugyanúgy lesznek sorban is mint majd a szavazólapon.

Szóval csak becsületesen, őszintén, nyomjon mindenki arra, akire szavazni fog, és majd simán érdekességképp vasárnap este összehasonlítjuk, hogy az itteni százalékok mennyire hasonlítanak a valódi szavazáshoz.

Aki akar kommentelhet is persze, de kérem, amennyire lehet kulturáltan, ne legyen egymásnak beszólogatás és hasonlók. Tényleg szimplán mint egyfajta érdekesség szeretném ezt a kérdést, hogy majd össze tudjuk hasonlítani.

2022. ápr. 1. 02:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
67%

El akartam menni szavazni én is az összefogásra, de látom már, hogy nyugodtan otthon maradhatok.

Köszi GYK!

2022. ápr. 2. 13:30
 32/50 anonim ***** válasza:
81%
#31, mivel jutottál erre a következtetésre?
2022. ápr. 2. 13:32
 33/50 anonim ***** válasza:
77%

Sziasztok!

Én fideszes jelölt vagyok, de el nem árulok, hogy melyik körzetből.

A főnök 2-3 hete titoktartási nyilatkozat kitöltése mellett parancsba adta, hogy szabad időnkben, de minimum szombatonként többek között ezt az oldalt is látogatva lobbizzunk az ellenzék mellett.

A megbízás arról szólt, hogy konkrétan példáúl ezen az oldalon szavaznunk kell a legnagyobb vetélytársunkra. Ezzel azt a képet vetítve jelen esetben a gyakorikerdesek felhasználói elé, hogy veszélyben van a Fidesz győzelme.

Célok:

-A fideszes szavazók bejuttatása a szavazófülkékbe.

-A párt tagjai jobban megismerhessék az ellenzéket. (értsd: megismerni az ellenséget)

Ezt most leírtam és eldöntheted magadban, hogy ez valóban így van-e vagy pedig csupán egy troll vagyok.

Köszönöm a figyelmet.

2022. ápr. 2. 14:47
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Végül is ennek van értelme és mindent megmagyaráz.
2022. ápr. 2. 15:03
 35/50 anonim ***** válasza:
Már növekszik a Fideszes csík :) De még mindig le van maradva
2022. ápr. 2. 16:51
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, kíváncsi vagyok én is! Azt azonban az objektív kérdésekre adott nem objektív válaszokból, pontozásokból lehet tudni régóta, hogy itt túlsúllyal bír az egyik oldal.
2022. ápr. 2. 17:15
 37/50 anonim ***** válasza:
49%

"A főnök 2-3 hete titoktartási nyilatkozat kitöltése mellett parancsba adta, hogy minimum szombatonként ezt az oldalt is látogatva lobbizzunk az ellenzék mellett."

Ezt ki hiszi el? Ezt egy 15 éves ráérős gyerek találta ki

2022. ápr. 3. 15:14
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
Az összefosás össze foshatja magát
2022. ápr. 3. 15:19
 39/50 anonim ***** válasza:
0%
38: kezdj felni, nagyon vezetunk:)
2022. ápr. 3. 15:26
 40/50 anonim ***** válasza:
24%

#38 Remélem beszopkodjátok! Sima győzelem lesz!

Eddig kételkedem egy ellenzéki győzelemben, de tudod mit? 1 órát álltam sorba hogy szavazhassak! Hallottam a sorban az emberek véleményét a TOLVAJ FIDESZROL!

Nagy narancsos bukta lesz!

2022. ápr. 3. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!