Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudik a Fidesz az...

Miért hazudik a Fidesz az ellenzékről hogy katonákat küldenének Ukrajnába?

Figyelt kérdés

Teljesen abszurd amit a a fityesz művel. Ennyire fosnak a vereségtől? Vagy mi lehet a kivàltó ok?

A sok birka meg természetesen nem néz utána annak amit valójában mond MZP!

Tehát szo sincs arrol hogy az ellenzék fegyvert vagy katonát küldene

Ellenben kedves Viktor aláírta a rendeletet mely szerint beleegyezett hogy magyarországon keresztül történjen fegyverszállítás. ( Magyar Közlönyben mindenki számára elérhető ez a rendelet!!!)

És ezt az embert akarják miniszterelnöknek?! Aki saját magát köpi szembe egyik szavával üti a másikat?

A felvett kölcsönökről az el adósításról , a magas árakról nem

is beszélve

Tehát a kérdésem miért csinálja ezt a köpcös?

2022. márc. 31. 22:09
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
22%
Majd ha ott leszel az ukrán frontok akkor elhiszed.
2022. márc. 31. 22:11
 2/55 anonim ***** válasza:
80%

Évek óta ugyanezt csinálja, az elmúlt fél évben meg pláne. Minden egyes szó vagy hír hazugság volt róla, MZP már nyert is ugye pert, meg sorra be is fogja húzni őket, csak hát senki nem fog tudni róla. :D

Szóval nem tudom, mi a meglepő ebben.

2022. márc. 31. 22:11
 3/55 anonim ***** válasza:
18%
Voltam lakossági fórumon ahol MZP márpedig elmondta hogy ők azonnal küldenek fegyvert s katonákat..Bocs de ő mondta..
2022. márc. 31. 22:12
 4/55 A kérdező kommentje:

Pont a hozzád hasonló birkákról beszéltem.

Utána néztél egyszeris hogy mit mond ezzel kapcsolatban MZP vagy csak a youtube videók előtti összevágott szennyből táplálkozol?

2022. márc. 31. 22:13
 5/55 anonim ***** válasza:
77%

3

az fideszes fórum volt és videón mondta mzp, ugye?

2022. márc. 31. 22:14
 6/55 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező,kár hogy ez a fasz már minden videó után magyarázkodik..DK-s vagyok s ég a pofám miatta..Listán a kutyákra szavazok,egyénin a DK jelöltjére..Remélem ha nyerünk a választás után a DK ezt a faszt leváltja..
2022. márc. 31. 22:15
 7/55 A kérdező kommentje:

Általában minden fórumról kerül fel videó,főleg ebben a témában.

Kérlek linkeld ahol ezt mondta.

De ha szeretnéd én betudkm linkelni ahol nyiltan kijelenti hogy NEM küldene semmit sehova,sőt a Magyar Közlönyből is tudom linkelni Orbán elfogadott fegyverszállitási rendeletét.

2022. márc. 31. 22:16
 8/55 anonim ***** válasza:
4%
Nem minden fórumról készül videó..
2022. márc. 31. 22:17
 9/55 A kérdező kommentje:

Ha nyerni “akarsz” akkor nem a Kutyapártra szavaznál.

Énsem Márki mellett vagyok,hanem a kormányváltás mellett. El kell takarítani ezt a korrupt vakcina kötelező, kizsigerelő kormányt!

2022. márc. 31. 22:17
 10/55 anonim ***** válasza:
12%
Mert Biden háborút akar és ha nyer az embere (MZ) akkor közelebb lesz a háborúhoz
2022. márc. 31. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!