Orbán Viktor fog az ellenzékről is beszélni ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 00:52
1/7 anonim válasza:
Én inkább azt ávrom, hogy mikor beszél végre a Fideszről és a saját terveikről, programjukról.
12 éve nem hallunk mást, csak hogy mit gondol vagy mit tervez az épp aktuális ellenség.
Látszik, hogy életében nem hallott még asszertív kommunikációról.
Beszéljen inkább arról, amihez köze van. Saját magáról, a saját pártjáról és aterveikről. Ne az tmondja meg, hogy mások mit gondolnak és mit terveznek. Erről beszéljenek mások.
2/7 anonim válasza:
Hát, talán igen. Az előzetesben ugyanis nem köteles saját magára terhelő vallomást tenni. Marad a kapuzárási pánik utáni humbug hazudozás az ellenzékről
3/7 anonim válasza:
Nem értem, a kérdést, 12 éve csak és kizárólag róluk beszél.
4/7 anonim válasza:
Márki-Zay Péter nem fogja végig Orbánozni a beszédét?
5/7 anonim válasza:
Én itt lakom Felcsúton, épp az imént tekertem el a miniszterelnök úr háza felé, már égtek a villanyok a házában.
Szerencsétlen biztosan azon agyal mivel járassa le az ellenzéket.
6/7 anonim válasza:
5ös, ugyan, lejáratja az saját magát!
7/7 anonim válasza:
Nem fogja kihagyni, hisz "szoros köze van az 1848-as témához". Ugyanúgy nem fogja tudni kihagyni a Sorosmigránsemútnyócévezést sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!