Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Holnap hány órakor mond...

Holnap hány órakor mond beszédet, Orbán Viktor miniszterelnök úr? Hamarabb hazakérőzök a munkából, hogy lássam élőben,a tv-ben.Nagyon várom.

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Ha lennél valaki itt aludnál hálózsákban a helyszínen már ma, hogy legjobb helyről nézhessed holnap. Én itt vagyok és nem is fázok szerencsére az izgatott állapot ezt nem hagyja, hála Orbán Viktornak ezért is.
2022. márc. 14. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Én is itt vagyok. Már két és fél millióan vagyunk, épp csak annyi hely van a téren, hogy le tudjon parkolni Rákay „cikiamagyarnév” Philip ötvenmillás kocsija.
2022. márc. 14. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Kijottunk joparan mar aki tenyleg ertekeli Orban Viktor munkajat nem tv nezi mar itt van. Unneplo oltonyom is osszekeszitve holnap csak atveszem, kokardat kituzom es varom a miniszterelnokomet.
2022. márc. 14. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!