Márki-Zay Péter vagy Orbán Viktor?
"19"
Mi tetszett MZP programjában???
"Több milliós tétel lenne átállni gázra. Fizeted az átállást?"
Más lehetőség is van!!
21, 22.
Van programja, szimpatikus. Még széket is hozott.
Tudod linkelni Ov és a fidesz programját? Kíváncsi lennék rá, de sehol se találom az interneten. Te megtaláltad a fideszes programot?
Hú de nagy csönd.
Vajon ma elolvashatjuk a fidesz programot? Szerinted 21??
Hát hogy lesznek így meggyőzve a billegő, akarom mondani, mocskos lipcsik a fidesz erényeiről? Hol a programm??
Figyi!! Szavazz le!!
"Tudod linkelni Ov és a fidesz programját?"
Nézz vissza 12 évre!!
Pl: FIDESZ!!!
1. 2009-ben az szja mértéke 36% volt, ma 15%.
2. 2009-ben a munkáltatói adó 33,5% volt, január 1-től 13% lesz.
3. 2009-ben a társasági adó mértéke 20% volt, ma 9%.
4. 2009-ben az alapvető élelmiszerek áfája 18-25% volt, ma a lehető legalacsonyabb, 5%.
5. 2009-ben 198 ezer forint volt a bruttó átlagbér, ma több mint a kétszerese, 426 ezer.
6. 2009-ben 6,6%-os visszaesésbe taszították a gazdaságot, idén 6,8%-kal erősödhet. A munkanélküliség 12% volt, ma 4% alatti.
7. Elvették a 13. havi nyugdíjat, a kormány visszaadja a teljes összegét.
8. Nyugdíjprémiumot egy alkalommal sem fizettek, a kormány idén minden korábbinál magasabb nyugdíjprémiumot fizetett.
9. Eltörölték a családi adókedvezményt, a kormány visszaadja a családoknak a befizetett adót, a 25 év alattiakat adómentességben részesítik.
10. A rezsit háromszorosára emelték, a kormány alacsonyan tartja a rezsiárakat a gyorsan emelkedő világpiaci árak ellenére is.
EZ NEM JÓ!!!
Mit tett Manky Zay?? Semmit, mert semmihez nem ért, csak a köpködéshez!! Egy falusi polgármester akarja megváltani a világot, nulla tudással!!! De nyugodtan állj mellé, nekem nem fáj, csak utána nem kell szitkozódni, hogy milyen xar minden!!
26, nincs akkor programm? Nem linkeled ide?
Ó... Azt hittem, ez az alap.
Akkor marad nekem MZP, meg a programja. Apropó, szüleimet is meggyőztem, hogy az összefogásra szavazzanak.
Puszi!
MZP
Mocskos korrupt banda,ideje,hogy valaki letörje a szarvukat.
"nincs akkor programm? Nem linkeled ide?"
Ez nem elég amit felsoroltam???
Mi kell még?? Havi 2 millás fizetés a semmire??? Akkor menj egy másik országba, ahol a nemtudást díjazzák!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!