Fideszeseknek mi a véleménye az eldobott levélszavazatokról? Szerintük nem furcsa, hogy csak azok lettek kidobva, ami az ellenzékre szavaz? 🤔
Én inkább úgy látom hogy egy baloldali aktivista összeszedte a szavazólapokat és jól kitalálta hogy hogyan provokálja be a fideszt.
Csak kicsit együgyű volt szegény.
Tehát, a propaganda média, ami 12 éve fullba tolja a kamut, biztos most az egyszer igazat írt...teljesen reális.
Ettől függetlenül: legyen kivizsgálva az ügy. Nem mondom, hogy 100%, hogy a Fidesz műve, de az nekem nem bizonyíték, hogy a párt szócső mit állít.
Szerintem az emberek azért szavaznak MZP-re, mert rohadtul elegük van a kleptokráciából, és az ország morális lezüllesztéséből. Ennyi, ebbe nem kell többet belelátni.
Azt mef statisztikai tények bizonyítják, hogy a Fideszre jóval nagyobb arányban szavaznak vidéki, tanulatlan emberek (ez természetesen önmagában semmit sem von le egy párt érdemeiből, legalábbis alapvetően nem kéne, hogy így legyen, de hát tudjuk jól, hogy a krumpli és a propaganda nagyon nagy úr).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!