Ez nem volt furcsa tegnap?
Az ellenzék tegnap is sikerült “megemlékezni” mit kerestek EUs zászlók? Volt egy pár…🙄
Míg valaki leírná, hogy “ háá mee tagok vagyunk és ezé meg azé, meg hát amazé.
Tagok vagyunk ez ok, amúgy nyugat párti vagyok, de Márc 15.-én nincs helye EUs zászlónak, mert nem vagyunk gyarmat szerencsére.
De! Miért kell MÁRCIUS 15.-én a MAGYAR SZABADSÁGHARC és FORRADALOM 🇭🇺 ünnepén EUs zászlót lengetni?
Ha nem egy ilyen napon tennék, nem lenne jogom ezt felhozni, de tegnap egy olyan ünnep volt, amikor pont a birodalom ellen próbáltuk kivívni a szuverenitásunkat. Ok, hogy ellenzéki oldalon trendi ez az USE, de azért na.
Az EU szerintem lehetne egy jó dolog, ha megmaradnánk független nemzetállamok közötti partnerségek szövetségeként, talán a közös valuta is lehet igent mondani (aki szeretné).
“Nincsenek független nemzetállamok és nemzeti önrendelkezés, csak és kizárólag Nagyhatalmi érdekek és a Nyugatot választottuk a Kelet helyett.”
1. Tehát ha az EU birodalommá alakulna te elfogadnád?
2. Nyugatot választottuk, de arról nem volt szó, hogy a liberálisok EUs zászlót előnyben részesítik, ez már az öngyarmatosítás jele. Évközben tüntiken ok, dehogy egy nemzeti ünnepen, hát …
"1. Tehát ha az EU birodalommá alakulna te elfogadnád?"
Kénytelen vagyok, ha már a jobboldaliak szerint is megszűnt a nemzeti önrendelkezés, akkor mi értelme tagadni?
"2. Nyugatot választottuk, de arról nem volt szó, hogy a liberálisok EUs zászlót előnyben részesítik, ez már az öngyarmatosítás jele. Évközben tüntiken ok, dehogy egy nemzeti ünnepen, hát …"
Amíg senkit nem zavar, hogy a pártok hogyan sajátították ki a nemzeti ünnepeket és olyanokba kötnek, hogy azok miért ezt vagy azt vitték magukra, addig nekem semmilyen kivetésem sincsen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!